~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Mar 25, 2011

TERKEJUT BADAKKKK

Puas aku tampar pipi aku laju2..betul ker YUYU ZULAIKA ader komen kat belog huduh aku nih....tapi betul lahhhhhhhh...ini bukan cobaan..ini betul2....tak cayer..tak cayer!!! Rasa cam nak terbang diawangan sambil makan stoberry coklat, ini baru YUYU ZULAIKA, kalau HANIS ZALIKHA mau aku panjat Gunung Kinabalu sesorang dimalam hari....

Korang percaya tak aku ckp nih???? bukak kat SINI, tgk aderkan komen dari dia...korang kenal tak sapa dia?? Dia nih budak comel penuh dgn idea dan ayat 2 dlm belog dia menjadi pengubat duka nestapa aku...klu tgh bersedih, aku akan bukak belog dia dan baca entry2 dia, boleh gelak guling2 tau....klu tgk sakit gigi pun boleh hilang....

Try nak copy pic dia dan letak kat sini tapi dia tak kasi lah...siap bagi...Aipp..takmo copy2...!!! so korang boleh visit dia melalui link nih yer...YUYU ZULAIKA...

Terima kasi Yuyu sudi singgah sini
Terima kasih anda2 yg sudi membaca

2 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahahaah.. akak niiiiii ^^ comel jee... alaa. belog best, mesti la saye singgah <3

Zallyna said...

tq agains yuyu....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers