~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Oct 8, 2012

MyBlog Masuk TV..OMG..OMG....

Assalamualaikum.....
Salam Isnin yang penuh dgn blues kuning biru hijau....Mata masih mengantuk, fikiran masih pk2 pasal percutian smlm...kan..kan..kan..

Mlm Jumaat lepas, ada krew tv rancangan Apa Kata  Wanita bersama Zamzarina Terbitan Tv 1 call kata my blog terpilih sebagai blog pilihan untuk segmen "blog Pilihan dalam Rancangan Apa Kata Wanita bersama Zamzarina yang akan bersiaran secara langsung  Ahad 7/10/12 Jam 3 ptg"...Kenapa Terpilih? Cam ner boleh Terpilih?

Actually aku adalah followers blog Zamzarina nih, so krew tersebut kata, dia ambil secara rawak daripada followers2 yg ada, OMG blog huduh aku terpilih...segan pulak rasanya. Bukan glamer pun...followers pun tak ramai. Tapi dah dinamakan rezekikan...

Tapi aku takder rezeki pulak nak menonton rancangan tuh sebab aku terlibat dgn kursus kat Janda Baik...Maklumlah bila kursus..no tv tv  dan no hp2...sepanjang kursus...sedih2...sedih....kepada sesapa yg menonton sgt diucapkan jutaan terima kasih.

Oh yea...kepada yg berminat nak jugak blog korang dipaparkan dlm segmen "BLOG PILIHAN" rancangan APA KATA WANITA bersama ZAMZARINA bolehlah jadi followers blog beliau
http://zamzarinazambri.blogspot.com/ dan jgn lupa like panpage FB ApaKataWanitaZamzarina

Banyak yg kita boleh dpt sebenarnya dgn menonton rancangan nih. Klu tak salah aku, aku ada juga menonton 4-5 kali, kebanyyakkan semuanya topik pasal wanita....Ok jgn lupa kwn2 ...tonton Apa Kata Wanita bersama Zamzarina yer setiap hari ahad Tv 1. dan jgn lupa like panpage dan jadi followers blog beliau...

Terima kasih sudi baca.

12 comments:

Nens Collection said...

wahh..tahniah2!
glemer lah nnt..hehe

Cho Zila said...

OMG.. OMG.. glamer ko sekarang yerk.. akak suka gak tengok rancangantu.. boleh kata banyak info ...

~::Chenta::~ said...

ishk oklah tu ...
ramai pe folowers daripada Chenta ...
kan ...
("V")

NM02 said...

tahniah... ada sudah masuk golongan glakmer. hehehe

Rosniena said...

tahniah norrie!!i tak penah tengok rancangan tu maklumler..tv dikuasai oleh twins

Kesuma Angsana said...

tahniah yek

|| NaFiRaa || said...

tahniah~

Mimy Hamid said...

glamer ko beb ...hehehe..

Alin Marlini said...

kelasss gitew

maszmadi said...

tahniah! glamer lah lepas i yerk.....

MrS. F!zA said...

woaaaa..tpilih msk rnsgn apa kata wanita.. hebat! rezeki tu

aizamia3 said...

ohsem.. ;)
tahniah.. ;)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers