~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Sep 24, 2012

Monday Blues ~ perintah dikurung bkn berkurung

Assalamualaikum
Monday Blues..mood malas sana sini situ

Klu jadi budak2, tak payah nak pikir mcm2 kan...
kene kurung pun masih mampu tersenyum

 Terima kasih sudi tgk dan senyum



10 comments:

nur anis said...

kalau budak budak, fikir main je..hihi

O'gosh Iskandar said...

alolo...kemain dia memerintah ye...

mamyharraz said...

haha sama mcm ank sy! benda ni sy beli suruh letak mainan dia tp selalu dia yg duduk dlm tu =P

~didiey~ said...

alahai..kene kurung pown senyum lagi.dgn2 kita2 skali tersenyum :)

Nens Collection said...

hehehe..comel2!..

bila ke cherengin HIlls..
n3 nens ttg cherengin hills akan habes khamis ni..dan ler cuci2 mata dulu..hehe

salam kenal juga..follow terus sini

dhiashahida said...

cmelnya..exited dia nak dikurung ni..:)

da follow awak alik..:)

NM02 said...

hi tuan umh... saya dtg singgah dan follow terus. tengkiu sudi follow dan tinggal jejak dalam teratak saya. moga persahabatan di alam maya akan terus kekal. selamat berkenalan. hehehe....

TiranaAduka said...

salam.
Salam kenal dari tirana aduka
Pekabar

kiera'sakura said...

kan jadi bebudak nie tak payah pk ape pun. just pk main dan main dan main

ieedaz @ mama_isha said...

my dotter pun suke duk dalam ni..same je perangai..hiihi

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers