~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Aug 3, 2012

ALHAMDULILLAH...SEGALANYA SELAMAT....


Assalamualaikum....
Kisah bersambung dari Entry semalam......

Alhamdulillah, selamat semuanya....7 jam dalam bilik operation membuatkan aku tak senang duduk....aku oklah lagi, anak lelaki aku yg tukang teman aku lagi panas bontot...kejap2 nak turun lepak kat lobi, kejap2 naik semula kat tempat menunggu di tingkat 6...kejap2 nak lepak kat luar....pendek kata, sepanjang operation berjalan tuh aku rasa ada berbelas2 kali turun naik lift. Kejap2 dia tanya, papa dah siap blm...papa dah keluar blm? kenapa lama sgt papa dlm bilik tuh?

Usben Masuk bilik OT pukul 10pagi, tepat jam 4ptg baru keluar...lama sungguh....hampir2 aku nak bukak pose, sib baik iman kuat lagi...hehehehhehehe!!!! Letih sebenarnya...ditambah pulak dgn hati yg berdebar2...otak toksah ckplah....mcm2 fikir...yelah menurut nurse yg dlm OT tuh dia kata dlm 3 jam siaplah...abis dah sampai 7 jam. camner aku tak fikir yg bukan-bukan????

Terima kasih aku ucapkan kpd Dato' Dr Solahuddin (pakar ENT) yang menjalankan operation, all  staff nurse Carnation Ward , all family members dan semua rakan2 yg mendoakan usben aku...jasa korang semua amat aku hargai.

Since usben aku warded nih, maka bermulalah rutin aku terjah ke Bazar Ramadhan...sebab aku malas nak masak bila takder org nak mkn...huhuhuuu, maka bungkuslah makanan yg boleh bawa ke sahur sekali...sungguh tak best, berbuka dan bersahur sorang2...siyesss...nak nangesss...sob..sob..sob...

Nak berbuka pose kat Hospital fikir pulak anak2...Angkut semua pegi Hospital gamatlah jadinya...Mana yg nangis...mana yang po..po..silap2 haribulan kena halau pulak...redha dan pasrah jelah....


P/s::...To my beloved Hubby, Cpt sihat yer abg, boringlah duk umah tak geng nak sembang2...takde org nak perabis makanan...huhuhuhu

Terima kasih sudi singgah




7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

3 jam operate then letak kat bilik pemantauan dulu tu yg lama..hehehee...

ape pun semoga suami cepat sembuh..

Suraya Baharun said...

Alhamdulillah semuanye selamat...semoga cepat sembuh..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

syukur alhamdullilah operation tu berjalan lancar.. semoga husben sis cepat sembuh ya

Tentang Kita said...

alhamdulillahs emua selamat

Mass said...

get well soon to ur asben yerr...

lokman said...

semoga husband cepat sembuh.. ^_^

Alin Marlini said...

takutnyer kalau selsema cam gitu kena cpt2 gi spital. Semoga semuanya akan ok

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers