~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 27, 2012

SEBAB CONTAINER AKU BERALIH ARAH.....

Sabun cuci baju dah habis kat umah aku, so td pegilah cari sabun kat pasaraya....dah pegang dah sabun feberat Breezee Floral...sampai kat depan kaunter terpandang sabun dlm container nih....alamakkkkkkk...aku nak container tuh...nak jugak...nak jugak....

Maka terus letak sabun breezee then ambik sabun Good maid nih.... tak pernah pakai pun...taktaulah apa jadi nanti...bersih ke tidak? wangi ker tidak?...semata2 sabun tuh free container terus aku beralih arah. Aku nih pantang sikit klu ada yg free2 container nih, memang aku sebat...aku pengumpul container, sayang nak guna...tapi bila org dtg umah tapaw makanan semua guna container aku...pastu buat hak milik sendiri...abisnya aku apa ada???? tergangga lah...bila nak guna semua dah lesap. Adoiyaiiiiiiiiii


Besar container nih, sabun pun dah 2.5kg.....sbb utama aku nak nak jugak container sbb letak susu formula anak aku.Opsss...harga beli sabun beserta free container tadi RM11.50. Taktaulah mahal ke murah sbb tak pernah pakai sabun jenama nih.

Terima kasih sudi singgah.

10 comments:

Pelangi Mulus said...

Idea yang bagus 2+1

mama aleen said...

ok la tu.. buh sabun dalam tu pun ok gak.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

good good :)

Saleha said...

saya pun suka kalau ada yg free gift tak kisahlah ape2pun ..

~SaTo OrEo~ said...

hahaha.. bijak2... aku pong slalu macam tu jugak... :p kena jadik pelanggan yang bijak memilih..

nn lylyn said...

nape xtuang sabun dalam tu ^^

Cho Zila said...

sabojerler orang pompuan.. akakpun sama.. husband selalu marah.. bukan beli sebab benda utama tapi yang sampingan...

ct rahani said...

murah la tu sis.. nak cari jugaklah.. sy pun x penah guna sabun tuh..s ellau guna breeze jugak.. yg kaler purple tuh..

Mimy Hamid said...

eh menarik hahaha sure laki aku bising sbb aku merepek...aku pun suka breeze baju wangi

Pink Lavender said...

okler tuhh..
bekas tuh nanti adalah gunanyer...
makneng follow sini
jemput follow makneng

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers