~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 4, 2012

Percutian Pendek Ke Morib | Aktiviti Petang- Main Pasir

Tgk keadaan air laut yg mcm air milo kosong takder gula, terus aku tak izinkan anak2 aku dan laki aku mandi. Nescaya akan jadi gatal2 badan nanti...(w/pun tak mandi, laki aku celop2 jugak tangan dia...dah gatal2 sekarang, abis bintat2) teruk no air dia..tak sangguh den...nak jejak kaki kat air pun den tak sanggup. Tapi Pasir dia cantik sgt, putih..halus .


Budak keletihan sesangat...sepanjang perjalanan dia tak tidor..mulut asyik membebel jer...amekkaw, org syok2 main pasir dia tdo tak sedar diri

Bapak yg dipaksa layan anak-anak. Aku memang tak kose nak pegang pasir takut budak kecik tuh terjaga.

Perot blm sempat diisi dgn makanan. sempat laki aku gi tapaw satay mkn kat pantai...perggghhhh , mana pinggan..mana mangkuk?

Pandangan dari pantai...dekat jerkan..boleh terjah pantai setiap masa

We are family....sampai jugak ke morib buat pertama kalinya

Budak nih baru bangun tdo...mood tak berapa nak cantik...tapi sebut nak gi main pasir laju jer..

Si abg klu gi pantai, memang suka cari kayu then main lukis-lukis..dia kata seronok sebab boleh lukis besar2

Ada jugak penghuni yg mandi manda.

Tgh syok main main..terjumpa bunga India mati nih...terus kecut perot...dorang buang abu mayat kat sini ker?

Dikuatkan lagi dgn penemuan kain2 sari India...mak takutttttt!!!! kut2 jumpa rangka mayat ker yg dorang hanyutkan.....terus potong selera kami sekeluarga nak berada dipantai lebih lama...cpt2 ajak laki dan anak2 aku balik....AKU TAKUTTTTT!!!!!

Nanti aku sambung update lagi, pagi sebelum check out...

Terima kasih sudi baca

10 comments:

Knor said...

ASSALAMUALAIKUM ..

ISHK MENAKUTKAN ..MCM ORG BUNUH DIRI JE...

TERINGAT SOSILAWATI..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

ishhhhhh mmg potong mood kan bila tgk air kotor dah tu pulak dgn penemuan2 mcm tu lg lah takde mood kannn

Sheila Nasir said...

TAHNIAH! hehe boleh emailkan home address kat wnucla@yahoo.com tak, nak send GIVEAWAY.. :) tQ

faridah nazurah said...

Haha memeanh menakutkan.. Klau sy pun xkan tunggu lama lg

ratu siput said...

ratu suke gi laut tp mmg tak suke mandi laut sbb melekit n masin.ehehe.tak selesa walaupun dah mandi bilas air biasa.lebih suke gi air terjun atau taman tema...tp dah ada anak2 ni kdg2 ikutkan jugakla... :)

mama aleen said...

ee.. takutnya.. satu set lak tu.. nasib badan tak ada

Cikpuan rara said...

lama nya rara x g pantai.best nya =)

SURIA AMANDA said...

bukan diorang buang abu kat tengah laut ke..tp knp siap ada kain sari plak erk? pelik2...salam kenal..

sHeeMa DeaN said...

huhuhuhu.. menakutkan kan.. errmmm saya memang tak suka ker morib.. (sebab takut sebenornya).. sebab dah tau.. pantai morib tempat orang india buang abu mayat.. pernah sekali tu ikut kursus office.. menginap dekat satu hotel yang memang betul betul belakang tu pantai.. masa malam first tu.. ada sesuatu yang tak di ingini berlaku.. terussss serammm.. esok nya terus balik.. sebab ketakutan..

Anonymous said...

sheema dean, boleh tahu nama hotel??

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers