~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 10, 2012

MANDI MANDA DI GOLDCOAST MORIB.

Indah khabar dari rupa....dgr GoldCoast cam gi Gold Coast Austalia....non ado...goldcoast Malaysia jo nie...1st thinking rasa cam gud-gud jer...tapi.....(korang poielah sendiri yer) . Aku tak check in pun...pi mandi manda layan anak nak mandi kolam air klorin...hehhehehehe!!!

Harga masuk RM35 satu kepala dewasa dan kanak2 3tahun ke atas RM20 hengget? korang rasa berbaloi tak dgn taman tema air yg tak berapa nak banyak fasilities...cam mandi kat kolam kondo belakang umah aku jer....best lagi korang layan gelongsong air kat Desa Waterpark..jauh beza..yer jauh beza kebestsannye!!! (nak terbalik bijik mata sekali masuk rupanya biasa2 jer)..caya tak? tak caya? gambar menceritakan segalanya......hehehhehehe! untuk tenangkan fikiran yg serabut dek ke bz'an keje kat opis korang boleh dtg sini...aman damai takder org sgt!!!


 Beli satu pelampung berebut pulak...terpaksa beli 3 untuk adil dan saksama....jgn tak caya, si abang siap lepuk kepala bb sebab bb berebut pelampung dgn dia...

 gelongsor gelung nih tak mencabar langsung bak kata laki aku....tak laju...biasa2 jer

 Gelongsor simen nih pun takder org berminat nak main pun


Budak nih memang tak takut air...tinggalkan dia sorang2 pun releks jer...padahal rasanya 1 liter air dh dia telan..hamboi kau kak ngah 

 kat sini tempat bb paling suka...siap nak tangkap air tuh lagi...bawak keluar dari situ melalak dia

Si abang dah kesejukkan...rehat 5 min masuk balik dlm air.

Gambar memang tak banyak sbb sayangkan kamera...takut masukair...hehehheeh..
Aku dtg hari Isnin, memang tak ramai org...tapi aku tanya kat pak guard ensem ala2 muka ashraf muslim, dia kata weekend pun tak ramai org sgt....pelagi...pegilah korang cuti2 goldcostcoast

Nota mintak kesian**
Muka tuan blog always takder...suka sgt jd photographer ginilah jadinyer


3 comments:

izan mama mia said...

tu laa..ingat best,..mujur tak singgah tadi,...kami g mandi kat bagan lalang..heeh

Suraya Baharun said...

tak best ye tempat ni...indah khabar dari rupa la ni??

mama aleen said...

ok la tu.. :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers