~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

May 17, 2012

Tiap2 minggu berbowling.....

Bila kadang2 time weekend budak nih ada kat umah, mulalah budak nih jeles tgk mak bapak tergolek malas nak bangun pagi ....terasa nikmat bersenang lenang setelah penat bekerja 5 hari seminggu.

"mama, papa...arinih cuti ker?"
"cuti...kenapa"
"Jomlah kita gi main bowling, dah lama Danish tak main"
(Walhal baru minggu lepas gi main)

Hadoiiii...every weekend boleh dikatakan gi Ampang Point main bowling, minat dia mula kemuncak bila tgk set bowling bapak dia yg selama ini memang terperuk dlm stor, sampai pecah2 bola lama tak dibelai... Layankan jelah, janji dia tak mintak yg bukan2....



(gambar tak memuaskan langsung bila guna kamera cap ayam jantan)



4 comments:

- dieyana - said...

wah, pandainya main bowling....

Mimy Hamid said...

hahah sori papa mama tak dapat la nak senang lenang duk umah eh..anak ko dah pandai ajak jalan beb...tak leh wat pe

Cik Bhulat said...

wah...boleh jadi pemain msia ni kalo train dr dkrg.hehe :)

Aida78 said...

pandai dia main boling x berat ke bola 2 huhuhuhu...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers