~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

May 18, 2012

Tiap-tiap minggu juga bertaman nyer....

Rentetan dari kisah tiap2 minggu berbowling (huh cam pengacara  999 je ), tiap2 minggu juga bertaman permainan...klu bowling pegi hari sabtu, maka bertaman permainan pegi hari ahad...begitulah sebaliknya juga, sementara nak tunggu anak-anak besar nih mcm2 karenah kan....

Jadinya mak bapak tiada juga masa rehat...penat kerana anak agak berbaloi dari penat kerana kerja org tapi kita dipaksa buat....itu sungguh  tak berbaloi...rasa nak maki pun ada. kan..kan..kan....

Taman tasik Titiwangsa adalah antara destinasi pilihan diujung minggu selain dari Taman Layang2 Metropolitan Kepong tuh..Kadang2 terjah jugak Taman Permainan kat Tasik Perdana......asal dah nama taman permainan, mana ada kanak2 yang tak suka...even taman permainan kecik2 dlm giant pun dorang suke...


Nak pegi Tasik TTwangsa, haruslah pergi diwaktu pagi, parking senang, dan anak2 tidak berebut dgn budak2 lain...org tak ramai key

Budak nih klu suh bergambar memang tidak pernah mengecewakan

Nih pulak memang suka wat hal sendiri...jln menonong jer, tak pandang kiri kanan

Dah start pandai main sendiri...tak perlu sgt pengawasan rapi, bila sesuatu yg dia tak yakin nak main memang dia takkan main

Feberet dialah nih

Tgk, takder orang sangat pun kan...senang anak2 nak main, klu dtg ptg, cnfirm ramai budak2 melalak nak rebut main

Budak nih masih perlu diberi pengawasan, takut2 lagi.."papa peganglah....kalau eca jatuh camner"...hehehehe

Lompat melompat memang sgt suka

Hehehhehe......" bear kepala hitam"

Buai taju-taju...sampai alik sana...budak pelat!!!

Tak perlu handle dah dia. senang keje

Best nih, aku pun pernah naik

Tergedik2 dia nak main sama....haaa....panjat...

Sungguh lengang...selesa...

Eleh budak nih...dah penat2 main nak susu lah tuh

Mak pak klu dah malas nak jaga anak main, lepak jelah kat pondok nih k...sejukkkk jer

Hehehhehe....time nih dia memang dah tergedik2 kaki tgk kakak main gelongsor, cam pandai jer nak main

Peace yoooooo

interframe jugaklah....rugi pulak tak pakai track bottom...leh exercise sekali....ok next time boleh dtg lagi...tiap2 minggu cnfirm dtg nyer

Woi....anak sapa yg terbiar nih....hehehehhehehe

Selagi perot tak lapar, selagi badan tak berpeluh, selagi tak jatuh, takder maunyer budak2 nih nak balik klu tak umpan dgn berjanji untuk dtg balik minggu depannya....sabo jelah.

terima kasih sudi singgah


5 comments:

aizamia3 said...

taman permainan ana yang punya.. bila ramai orang main nak cari anak sendiri pun susah tapi bila takde orang anak2 pulak boring..

Mrs. Norrie said...

nasib baik anak2 saya memang tak suka ramai org, klu dtg time ptg, susah nak main, sampai mengadu org tolak2...

Mimy Hamid said...

ooo ko sekeluarga la penyumbang takde parking kat taman kepong tu...asik penuh la parking petang petang..hihihi...

Cik Bhulat said...

wah best nya taman permainan dia..mcm2 ada..dlu kecik2 biasa2 je..xbest..ni rasa nak kecik balik ni

Puan Fadil said...

besar2 dh anak ko.. sonoknye ramai2 camtu meriah! hehehehe

p/s: tolg promote kain pasang aku tu boleh? hehehhe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers