~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

May 15, 2012

Makan..Makan..dan Makan di PIZZA HUT!!!!!

Rasa cam dah lama tak mkn pizza, so ajaklah my usben gi mkn weekend lepas dan lepas...almost 3 weeks ago kut...!!! Hehhehehe....lama tak mkn terasa sungguh nikmat, padahal tabur isi ketam, nenas, tuna dan letak cheese banyak2 jer...sbb tak reti nak reka2 bahan tambahan bagi rasa sesedap mkn terpaksa keluar duit, maka jgn berangan nak buat sendiri.Ok layan jerlah gambar...letih nak cerita panjang2 sbb idea tengah dibekukan untuk update sambungan story dibawah story ini...lalalaaalaaaaa

 Garlic Bread.....cantikkan kaler dia, rasanya dulu2 cam lain jer..tgk2 tuhlah namanya aku dah lama tak mkn

Budak nih jer mkn 3 garlic bread, aku terpaksa potong dua ngan bapak dia....sabor jelah kan....

Sedapnya dia kata......minta sedikit pun dia tak kasi

Mushroom soup...my feberet ever.....3 mangkuk pun leh abis sorang

Nak rasa sedap ker tak...then she told like susu baby

Kentang nih tak laku, side2 yg lain licin....kenyang dah sebenarnya....

Pepsi.....banyak2 air nak jugak2 pepsi...apa ada hal kan...

Tuh diaaaaaa.....nampa menarikkan extra cheese flava...amekkaw, mlm terus sakit perot ulang toilet berkali2

dia jer mkn 2 slice tau, tapi isi2 atas pizza dia tak mkn...dia mkn roti jer...apa dahhhhh

apa jadi mangsa untuk mkn saki baki isi2 ketam, nenas, tuna yang dah diasingkan...

org mkn ko tdo...eloklah tuh, senang keje mak kau nak mkn...klu tidak, apa yg kita nak masuk mulut, dia dulu dah rebut nak masuk mulut dia

Tadaaaa...dah bangun, sempat rasa mushroon sup jerlah...lain2 cannot mkn lagi.....

Anak teruna aku sorang tuh, memang tak lekat kat umah klu cuti2 weekend nih, dia lebih suka ikut makcik dia gi jejalan...jln ngan mak bapak apa ada klasssss....hehehehheheh


Terima kasih sudi baca

2 comments:

Puan Fadil said...

bestnye! kitorg pun suke mkn pizza ;)

Mimy Hamid said...

aku tetap la suka dominos gak

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers