~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Apr 13, 2012

Sedapnya Jagung.....





Takder motip pun nih, saja nak tepek gambar jagung besar gedabak..
(heheheh...nak letak gambar sendiri sebenarnya)

Dah lama rasanya tak tangkap gambar...klu korang perasan dlm belog aku nih memang susah nak letak muka tuan belog kan...heheheheheh!!!!

Balik2 muka anak...tak pun product sajer nak promote...
takpun gambar makanan..mesti korang boringkan?

Ok2...tgk diam2 dah...jgn bising2..
klu nak kutuk pun kutuk dlm hati sudah.
Nanti tuan nih terasa. Ok fine!!!
dah adalah tuh yg kutuk...hehehhehehe

Salam Jumaat...Weekend kembali lagi
selamat berehat semua bagi yg tidak bekerja

Terima kasih sudi baca.


10 comments:

azam said...

:) nice

- dieyana - said...

tuan blog ni low profile, sbb tu jarang2 interframe..hehehe.... aci gitu? ^_^

ieda said...

wahhhhhhh besar jagung ! .. ;)

Miss Xyz said...

comel la jagung tu.. hekhek

Mimy Hamid said...

nana gi cameron masa baper bulan..aku nak gi ni hujung bulan..sejuk tak babe

Mrs. Norrie said...

mimi : nana pegi umur 2 bulan, siang tak berapa sejuk...klu mlm sejuk giler, sediakan baju tebal 2 bb tau...kang tak pasal2 dia mengamuk sejuk...heheheheh..

sejuk aircond lain, sejuk angin lain....jgn lupa bwk minyak yuyi...panaskan dia
anak aku tak mandi pun...hahahha

~Sweet Honesty~ said...

besoonye jagungg tuhh..kt mane la neyh.. salam ukhwah dari saya ya..(^_^)

eLLa n aLia said...

alamak!! terkejut tengok jagung tu.. haha.. ya lah.. ingatkan makan jagung.. coz dalam tajuk tu.. hehe

eLLa n aLia said...

sesekali nak jugak letak gmbar sendiri kan.. hehe

Mrs. Norrie said...

sweet honesty..
KAt cameron highland dear...
dekat ngan hospital...heheheh

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers