~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Oct 13, 2011

TUNAIKAN HADIAH YG KE 4 TAHUN TERTUNGGAK......



Alhamdulillah, Rezeki anak....saat menghitung hari utk melahirkan anak ketiga, dapat pulak rezeki durian runtuh w/pun bukan musim durian sekarang nih..Kakitangan kerajaan yang dah berkhidmat 3 tahun tahulah aper yg dimaksudkan Durian Runtuh tuh...hehehehhehe!!!!

4 tahun hadiah Anniversary aku nak bagi suami tertunggak....biasa tanya dia, apa yg dia nak...dia jwb biarlah dulu..nanti2lah!!! Hadiah paling berharga adalah melahirkan anak2 dia...tuh pasal setiap tahun aku beranak....hahahhahahahah!!!!

Itu dah semestinya hadiah yg tidak ternilaikan...nih aku nak bagitau hadiah yg berbentuk material.....
Last2 bila dah tahu si isteri dpt durian runtuh, dia pun menyuarakan hasrat supaya menunaikan hadiah anniversary yang tertunggak tuh....tapi yg paling aku rasa bestnya, hadiah dia kepada aku tak pernah tertunggak...mesti ader setiap tahun, sebab hadiah yg aku mintak adalah pakej percutian jer...jarang  bentuk2 material nih...!!!!

Nak tau hadiah aper???? Nih ha...benda besar nih, sampai poket pun tak muat nak sumbat....sekarang nih tidur mlm pun tersenyum2...hati sentiasa ceria...aku suh buat aper saja sanggup buat...keikihekihhhh...tuhlah dia penangan Galaxy SII yang dpt secara free....




4.3 inches Super AMOLED Plus capacitive touchscreen with 480 x 800 pixels and 16M colors
Gorilla Glass display
Accelerometer sensor for UI auto-rotate
Touch-sensitive controls
Proximity sensor for auto turn-off
Gyroscope sensor
Swype text input
MP3, WAV ringtones
3.5mm Audio jack
Proximity sensor for auto turn-off
Gyroscope sensor
Video calling
Call recording
16GB/32GB internal storage and 1 GB RAM
microSD memory up to 32GB
GPRS speed upto 32 48 kbps
EDGE Class 12
3G HSDPA speed upto 21 Mbps
Wi-Fi Direct WLAN
Bluetooth v3.0+HS
microUSB 2.0
8 MegaPixel camera with 3264×2448 pixels, autofocus and LED flash
Geo-tagging, touch focus, face and smile detection
1080p@30fps Full HD video recording
2 MegaPixel Front Camera
Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor
Android OS, v2.3 (Gingerbread)
Orion chipset
MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
Stereo FM radio with RDS
A-GPS support
Social Networking applications
JAVA application
NFC support (optional)
Digital compass
MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player
TV-out (via MHL A/V link)
SNS integration
MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player
Organizer
Image/video editor
Document editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
Google Search, Maps, Gmail,
YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration
Adobe Flash 10.1 support
Voice memo/dial/commands
Predictive text input
Standard battery, Li-Ion 1650 mAh
TouchWiz UI v4.0
Multi-touch input method

Sekarang nih kerja2 opis hanya di jari dia...tak perlu terkejar ke sana kemari lagi...masuk keje kul 8pagi sampai umah 12mlm...sekarang tidak lagi...dgn adernyer Galaxy SII kul 8 dah sampai umah melayan anak-anak...!!! All sistem company dah dia masukkan kat dlm gajet dia nih....hati aku pun senang!!!!

To my Husband
THANK YOU FOR BEING SUCH A GREAT HUSBAND AND FATHER. WE LOVE U


pssss...: Agak2 lepas nih baper tahun pulak hadiah anniversary akan tertunggak????




2 comments:

Tentang Kita said...

wah..bertuah en husband dpt hadiah tertunggak...mewah gitu

Mimy Hamid said...

kalau laki ko nak ni..ko tau laki aku nak apa..PS3 or icebox..2 benda ala ala game...hmmm nak tunggak cam ko gak la.hehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers