~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Aug 15, 2011

Monday Blues....


SUNGGUH tak suka Hari Isnin...serba serbi tak kene, rasa cam tak mandi pagi pun ader...Nak kejut anak2 pun susah jer...mengeliat ke kiri...mengeliat ke kanan...pastu tidur balik...selagi tak nanyi lagu "Bangun Pagi Gosok Gigi.." cnfirm mata dorang mcm di gam2...huhuhu!!! Bukan setakat mata dorang jer...mata bapak dorang pun sama, rasa cam kene tampal ngan gam gajah 4x ganda.


Dah siap mandi pun rasa cam malas nak pakai baju kerja..sonok sgt dah cuti sabtu ahad, isnih jadi cam ular kekenyangan...aduh!!! Buat itu salah, buat ini salah...last2 mood dah ke laut..sarapan pagi anak terabai...sorrylah anak2 ku....


Nasib baik takder beratur pepanjang pepagi cam kat sekolah nanyi lagu Negaraku, Lagu sekolah tunggu ketua pengawas berucap, pastu turn cikgu2 bertugas berucap, pastu cikgu displin, pastu Guru Besar pulak ( brp banyak pastu daaa...) huh!!! Sungguh terkesima bijik mata kan...tahan ngan batang mancis pun cnfirm leh patah.....Aduhai Hari ISNIN

Masuk opis nampak pc rasa cam nampak bantal busuk gambar otomen anak aku, tgk mouse rasa cam nampak kuih donat, nampak pen..alangkah bestnya klu pen tuh dpt bertukar jd choki2..sungguhlah tak best kan hari isnin...klulah aku askar, cnfirm2 kene denda ngan warden sebab lambat buat kawat kaki!!!


Kan best klu dpt Joget Poco2 mcm budak nih pepagi...cnfirm ceria jer hidup setiap org!!!


Eecha berjoget sambil mkn  biskut oreo milk...

Terima kasih baca entry penuh hambar 100% bijik mata.


4 comments:

azam said...

Isnin memang mengujakan??? hehehe

Mimy Hamid said...

camner ek ko mengejut bapa anak di pagi hari...aku pun masih tergeliat susah bgn pagi

ratusiput said...

ratu dah last day keje arini.merdekaaaaaaaaaaaaaaa :)

Mrs. Norrie said...

Mimi : Aku amik air dlm baldi (sejuk sikit) lap kat muka dia....cnfirm dia bangun....

Ratu : best yerk...jadi SRT sepenuh masa.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers