~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Aug 12, 2011

Matta Fair kini kembali lagi.....




Bukak2 blog terus terjah new update oleh blogger2 berjaya..tetiba mata tertumpu kat sorang blogger INI
wah....entry dia pasal Matta Fair!!! Camner aku tak tau nih???? Biasa klu bab2 Matta Fair punyer booth cnfirm panas jer cuping telinga aku...mungkin bulan pose menyebabkan mata, telinga sedikit lemah...hehehehhe!!!!

Jom kita serang!!!!!! Aku klu ader Matta Fair cnfirm2 rembat pakej percutian yang giler melambung2 murah!!!! Apa tak ko...klu gi Genting Pakej sekali Hotel 2 hari 1 mlm siap breakfast bagai pastu leh main kat outdoor sampai muntah2 lebam dgn hanya RM90  utk 2 adult and 2 kids sapa tak giler???? cuba ckp mai!!!!

Lagi2...klu dpt pegi mandi manda kat Cherating dgn pakej 3hari 2 mlm siap hotel, bbq bagai, sarapan pagi lagi..dgn hanya RM200 saja..leh bawak pulak anak2...Huh mau korang tak rasa nak terbang tanpa sayap??? Haaaaaa...kan best tuh...sah2 normal price cecah RM400 kan...fikir..cuba fikir...tarak ontong ka itu mcm???

Dah2..tak mau citer banyak, korang gi tau esok..sampai ari ahad jer nih!!! Aku dah kasi promote nih...best...tak rugi..berbaloi2..tak cayer???? Tanya kat aku nih yg dah berjaya merembat bermcm2 pakej dgn harga durian runtuh!!!!

Esok plan2 nak cuba merembat pakej yang ader naik kapal terbang pulaklah....hehehehhe, terasa nak gi  bercuti yg menyeberangi laut china selatan...

Terima kasih sudi baca...



9 comments:

azam said...

adui.....bulan puasa nih.....
xpelah....pass je utk kali ni

Umie Artoqiemie said...

murah gila weh T_T

zamzarina said...

HAIYOOOO..myk siok oooo....hmmmmm

MaZnie said...

BEST:)
Tp x kosa la aku nk p PWTC tu...jem! huhu

ratusiput said...

aritu ade buat kat jb bulan julai tp se tu ngah kayap...kad kredit pun nan ado jd tak dapatla nk menerjahkan diri..

Puan Oren said...

jom p langkawi bln 10 ni.. hahaha dekat je aku jenjalan.. airasia rm0 tahun lepasnye booking dgn hotel guna gomen rate kt Federal langkawi resort 4 hari 3 mlm rm165 je. heheheh

Mimy Hamid said...

aku suka matta fair br plan nak bercuti tahun depan..tapi tu la tetiba termengandung...plan bersama baby lak la...tunggu matta fair bulan 3 thn depan

SuriHanna said...

mmg best... tapi malas pulak nak bersesak kat PWTC benbulan posa nih...

music of munira (M.O.M) said...

Nak gi jugaklah..kalo larat :P

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers