~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 13, 2011

My Lovely Group 3 In The House.....

Sessi MEMPROMOTE ahli Group dari segmen KOTAK BULAT

Kengkawan...meh terjah ahli group aku nih....Semua superb..belog dorang canggih manggih...rugi tak tgk...banyak cerita best2, info2 yang berguna dan yang paling penting cun2 dan ensem2 belaka.....Tak caya ker???? Terjah dulu...TAK KENAL MAKA TAK CINTA!!!!!!

Jika anda suke...jom FOLLOW reramai!!!!


Blogger wanita ayu setulus murni...dah ader bf tau...tapi bagi jejaka yang nk cuba bolehlah kut..hehehhehe!!!
Tak cuba tak tau...jgn mare!!!! Tapi akak tertipu pulak tgk tagline dia...rupanya penuipu?? Aper makna penuipu tuh???? cecuba masuk belog dia dan tanya dia sendiri....


Comel sungguh cik akak kita sorang nih...cik akak nih rajin gak join2 segmen dan contest...!!! tak cayer??? korang tgklah sendiri yer!!!!


Comelnya jejaka idaman malaya nih, Opss not available tau...baru umur 20 tahun...ehh..ehhh....belajar kasi habes dulu adik yer..adik???? ok wat, aku umur 30 tahun...kira pangkat adiklah nih!!!! Cool belog...lai..lai..singgah2..

 Cool belog, comel secomel tuannya, lembut....sedap mata memandang, yang nih tak pasti dah berpunya ke blm yer...ehem..ehem....masuk belog dia rasa cam nak mkn gula2 jer...


Aduih, cek taktau sapa nama dia nih, dlm belog takdak mention nama, tapi yg cek tau dia pelajar lagi, anak org penang..muda remaja lagi nih??? Berkenan kaa???? pi hantaq rombongan jumpa mak bapak dia noh!!! Mai singgah sat belog dia..mcm2 ada...ikan masin jah tak juai kat sini...


Nama dia Zalifa (klu tak salahlah), klu salah tolong betulkan yerks miss cupcake...I like miss cupcake, comel sungguh belog dia, colouful...ceria jer rasa hari nih bila singgah belog dia bak kata org ibarat wordless wednesday....belog dia jugak byk citer2 best...cuba try test tengok...


Sayang kamoo jugak...alahai, nak gugur jantung bila tagline dia!!! belog nih best banget...mcm2 citer pasal pompuan...hehehehhehe!!! Sayang kamoooooooo.....wahai perempuan2 jom singgah...lelaki juga dialu2kan!!!!


Huh!!!! siap jugak assigment sekolah rendah, dah lama tak buat kerja nih!!!! heheheh...too my group, oredi promote you all....!!!! Terima kasih sudi singgah....terima kasih sudi follow....terima kasih, thank you, toce2!!!!

4 comments:

ratusiput said...

ble support...tp ratu biasa kalau blog belia2 remaja ni susah nak park...story2 sme dah tak same kan...macam tak bape nk masuk gitu..ehehe.

myhatiku said...

aha..lawak pulak bile bace :D
btw,terima kasih ea..eh,tukar header baru..:)

Nurasyiqin said...

he3..suka bangat ngan n3 nih..hak3..
sayang kamoo jgak !!!

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

done ! =)

http://rahsiakotakhati.blogspot.com/2011/07/mahu-promote-my-group-no3-jom-sama-sama.html

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers