~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 13, 2011

Tangan saya Tergatal tak boleh dibendung...

Opsssss, anda tidak salah belog...ini still belog yang sama cuma berubah sedikit wajah...

Boring tahap gaban nak balik ke angkasa jumpa kwn2 sekampung, maka aku nak tukar header baru....sila komen cantik ker tak??? hahahahha!!! Tak nak komen pun takper....

HEADER LAMA




HEADER BARU


Rasa2 yang mana lagi ok...???
Tq sudi singgah jenguk2 tuan umah sambil minum teh tarikh terhebat


5 comments:

Achik SYIDA said...

2-2 cantik ^^

ratusiput said...

ratu ske yg lama..sbb ade gambar.yg baru tu nampak cam serius je header tu.mcm blog penulis gitu...tp pape pun ttp sokong memana pun pilihan tuan blog.

Mimy Hamid said...

vote for no.2...

Nurasyiqin said...

yang lama chantek..yang baru pun cantek tapi yang baru nampak lebih kreatif sikit..haha

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

suke yg lama... :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers