~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 24, 2011

SEGMEN : BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?


Berminat nak joinkan diri anda?? klik SINI


~SOKLAN MAUT~
Apa yang si isteri kena tulis ? cuba ceritakan bagaimana anda meluangkan masa di rumah .. Yelah , camana nak habiskan masa dengan anak anak , suami pastu blog .. Haaa.. ada kawan kawan nak tau tuuu... hehehe.. Pastu , si suami tak membebel atau tak kisah ke ? Camana anda leh 'jinak'kan bebelan si suami tu.. haaaa.. hehehe..

~JAWAPAN MANIS~
Senang jer nak bahagikan masa...untuk mengelakkan suami membebel tanpa henti dan anak2 merungut2 bila mintak susu mama dia tak layan...aku bebelog time HOUSEMATE (suami dan anak2) dah tidur.....heheheheh!!!!!

SebagaiCONTOH

Weekdays:
Biasa bebelog kat opis time free...(tak free pun layan gak), bila mlm..pastikan housemate dah tdo semua sambil berdengkur, selagi tak berdengkur tak berani nak on PC takut tersedar dek cahaya...

Weekend :
Anak-anak akan tidur semula dlm pukul 10-12tghari, dan si suami biasa akan join sekaki, maka dgn senang hati melonjak2 keriangan aku pun berbeloglah....bukan lama pun, sejam dah ckup!! pastu boleh masak2..dorang bangun mkn sama2..

Haaaaaaaa....ikutlah cara TERBAIK DARI LADANG ini, cnfirm SUAMI & ANAK2 ANDA SAYANGKAN ANDA.....


 

6 comments:

Alya Esprézzo said...

hehe..walaupun dah jadi isteri, masih lagi boleh berblog kan? hehe happy blogging sis! :)

meh jemput dtg umah ! hehhe.. www.alyaesprezzo.com

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

wah majoriti jawab blogging kat opis nih...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

Azzah said...

berblog tak kira masa kan? http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

mas saari said...

betul tu..husband dan anak2 dah tido lagi senang utk berblog kan?

jom baca cerita Mas..
http://www.massaari.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-suami-dan-anak.html

ariana's said...

Salam kenal.
Singgah dr segmen sama:)

Mimy Hamid said...

aku komen sini la...aku ni laki aku paling tak suka aku tenet dan sewaktu dengannnya...sbb katanya aku khyal...heheh..memang pun..padahal aku kenal dia dari blog gak kan...memula tu aku tak reti gak..pastu aku pastikan dia pun khyal ngan game...perut sudah kenyang...lalala...pastu apa lagi gerakan blogging la

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers