~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 1, 2011

Rasa Nak Kawen Semula....!!!!!!

Hari ini 1/6/2011 telah mengimbau kembali kisah 4 tahun lepas dimana tarikh yg sama 1/6/2007 aku telah sah menjadi permaisuri idop kepada En. Mohd Asran Mohamed Halim dgn 2 kali lapaz....(Laki aku gabra masa nak terus sambut ckp pak imam...dia siap ambik nafas lelama). Sebelum bergelar isteri, 6 tahun kami menyemai cinta..pewiittttt! bermacam2 dugaan menimpa dari sekecik2 kuman hinggalah sebesar2 gajah..gajah besar ker???? dan pernah aku berpatah hati, hancur cam digelek strambroll...Tapi kata org KALAU DAH JODOH TAKKAN KE MANA......BEST WOMAN WIN!!!!!!

YEAH!!!! TODAY OUR 4TH WEDDING ANNIVERSARY!!~~Alhamdulillah aku bersyukur kpd Allah kerana DIA masih menguatkan ikatan perkahwinan kami w/pun kadang2 ada perselisihan faham..biasalah lagikan lidah dan bibir tergigit sekali sampai berdarah inikan pulak suami isteri..cewah...!!!!

Aku juga bersyukur ikatan kami ini telah dikurniakan 2 cahayamata dan bakal menjadi 3 bulan November nanti...InsyaAllah!.

Aku tak pernah mengharapkan sesuatu hadiah dari suami aku, asalkan dia boleh menyayangi aku dan anak2 dgn sepenuh hati sudah memadai...biasanya percutian keluarga adalah hadiah paling best bagi aku biarpun hadiah besday dan hadiah perkahwinan disekalikan..heheheh jimat kos...Actually, aku dah book hotel kat Fraser Hill this Sunday for our celebration, tapi laki aku pulak tak boleh nak cuti...sedihnya!!!! Burn jelah jawabnyer!!!! Tapi dah digantikan percutian kat Afamosa Melaka sabtu lepas....(nanti aku update story k..)

Aku amat berharap dan sentiasa berdoa kepada Yang Maha Esa agar dipanjangkan jodoh kami hingga ke akhir hayat...Amin!!!

Mari mengimbau kisah 4 tahun lepas dgn gambar2 dah di mkn zaman ini....








Time kaceh baca kasi habes.....


3 comments:

Mimy Hamid said...

rasa macam bulan 6 pada 4 tahun lepas aku g wedding ko kat sentull ahakssssss...wishing hepi anivesary fren

AlinNilsa said...

salam perkenalan..anibesseri kita samalah pulak....1 jun...apa2 pun happy annibeseri....

Zallyna said...

thanks u all.....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers