~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 16, 2011

[CONTEST] ANDA BAGI GAMBAR PRINCE BAGI RM50!!!!!



ANDA NAK JOIN JUGAK? KLIK SINI


Kategori !!!
1 ) Gambar Kenangan Terindah Bersama Keluarga
2 ) Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan
(aku pilih yang atas nih)
3 ) Gambar Ketika Melancong
4 ) Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf

Hadiah !!!
Setiap Kategori akan mempunyai 3 pemenang :
Tempat Pertama : RM50 + Barang Sponsor
Tempat Kedua : Hadiah Misteri Dari Sponsor
Tempat Ketiga : Barangan

Syarat-syarat :
*Buat satu entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan header blog ini di dalam entry anda ( jangan lupa link kan ke blog ini )
*Anda bebas meletakkan seberapa banyak gambar yang anda mahukan tanpa had
*Penjelasan bagi setiap gambar amat digalakkan sebagai bonus untuk entry anda
*Anda bebas untuk meng " join " kan diri anda dalam semua kategori jika anda mahu
*Pastikan anda memberitahu kategori yang anda "join" bagi memudahkan kami membuat list dan "update"
*Anda bebas untuk " follow " atau tidak blog ini..tetapi pastikan anda sentiasa up to date dengan perkembangan terbaru blog ini bagi memudahkan kerja kami
*Anda tidak perlu tag sesiapa tapi anda di galakkan mengajak rakan blogger anda bagi memeriahkan contest ini
*Tinggalkan link entry anda di dalam ruangan komen di bawah
*Update senarai yang join akan dilakukan pada setiap hari pada pukul 12:00 tengah malam

Tarikh Contest!!
16 Jun - 30 Sept 2011


DIPERSEMBAHKAN......
Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan Tahun 1993
( Darjah 6)


SEK. KEB. LKTP KEMASUL
KELAS 6 ANGGERIK 1993
GURU KELAS : CIKGU ZAHIR BIN ABDULLAH

Berdiri Atas : Zuhairy, Jehan, Nizam, Azri, Basid, Shahrizal, Anuar, Fazli, Fathikamal
Berdiri Tgh : Rizuan, Suffian, Mazrena, Azerawati, Erawati, Suriana, Zamzarina, Zubirah, Sazlina, Hakimi, Aziz
Duduk Dpn : Shazrymunir, Rosdi, Shahril, Nikdin, Suhaibul, Cikgu Zahir, Mazni, Hasmawati, Norrizalina, Salbiah, Umi Salmah.
Tiada Dlm Gambar : Mohd Haidy dan Kamisah

Amacam? Terror tak memori aku??? Nih Gambar Masa Umur 12tahun, Tapi sekarang aku dah Umur 30tahun. Boleh dikatakan semuanya telah berkahwin dan mempunyai anak. W/pun kami semua sekampung tetapi nak berjumpa memang susah. Ada sesetangah yang dah Lost Contact.

Cuba korang tgk bangunan sekolah tuh, huduh dan berlumutkan...tapi itu 18tahun dulu, sekarang memang superb..cuma gambar jer takder....Terima kasih kepada sekolah tercinta dan rakan2 seperjuangan.

Nak Lagu sekolah?? jgn main2 aku MASIH INGAT tau...

Kami Murid SKFK
Dengan Megah dan Setia
Akan jadi Insan Berjasa
Kpd agama, bangsa dan negara

Kami rela berjuang dan membela
Kami sedia melangkah tanpa berpatah
Janji kami Janji setia
Tidak Leka terus berusaha
Doa kami pada yang Esa
Akan Jadi Insan yang mulia.

Sekian terima kasih...sesapa nak join aku dah sediakan link kat atas tuh...juz clik jer...heheheheh!!! Tima sih sudi membaca dan mengimbau kenangan.



5 comments:

pRiNCe said...

thnx ye sebb join...huhu

kak ina kl (1) said...

good luck..tgh pikiq nak join ker idak ek

Mrs. Farhan said...

wow, terrornyeee!

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

wahh , what a wonderful pictures you have here ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

miss lollipop said...

singgah dr blog prince...
da follow awk^^

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers