~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Apr 27, 2011

AKU DAH GILER | GILER DGN MARIMAR



Sejak keluarnya citer Filipina Dyesebel, aku terus menggiler...sekarang giler pulak citer MARIMAR yg sedang ditayangkan kat TV3 kul 3-4 pm isnin hingga khamis....Yelah time keje, celah mana nak tgk kan...paling hebak pun aku curik2 duk kat kerusi tunggu pesakit...hehehe!!! Ader TV LCD ko tergantung...selamba badak aku cari channel TV3...tapi sekadar tgk curik2 takut terkantoi....nak bukak tonton.com tak boleh kat opis nih...kemut..kene blok!!! Pe lagi misi aku hanya melihat kat umah jelah...bukak tonton.com.my then boleh tgk dari episod 1 sampai yg latest.....hahahahah!!!!

Balik kerja terus terkam Pc tanpa membuka baju dan tudung...Laki aku dah paham dahhhhhh!!!! Anak2 aku pun dah paham dahhhhhh!!!...hehehehhe...siap si danish ckp...mama nih asyik..asyik tgk marimar jer...hahhahah!!! Alahhhhhhhhhh kejap jer....45 minit jer tuh 1 episod...aku tgk pun episod yg terlepas arituh jer....Hari sabtu arituh aku layan giler2, sebab terlepas 2 minggunyer citer...mau tak menjerit laki aku...dari kul 2 ptg tunggu ajak gi jln2 sampai kul 6 lebih aku duk mengadap marimar...siap tertidor2 lah tunggu aku..berhantu giler!!!..citer  nih macam2 mood ader..kelakor + gumbira + sedih + kejam  + kesian, siap leh nangis2 aku tgk...bukan sebab sedih sgt pun tapi sebab KESIAN..tak ker giler tuh????....Jangan tak cayer...anak aku pun dah leh siap menyayi lagu dia...almaklumlah pengasuh dia pun layan marimar...hahahahahha!!!

Marimarrrrrrrrrr...auwwwwwwwww!!!! Sebab aper aku suka layan citer marimar nih??? sbb aku giler minat kat hero ngan heroin citer nih iaitu Marian Rivera as Marimar dan Dingdong Dantes as Sergio...citer dia takderlah mengarut2 cam citer indon....tgk citer indon aku rasa cam nak bakar jer tv...lebih2 sgt!!!

Meh tgk sapa pelakon dia....CUN DAN ENSEM, dgr2 citer dorang berdua nih memang bercinta pun kat luar lokasi....no wonderlah serasi betul berlakon bersama...


 Marian Rivera

Dingdong Dantes



3 comments:

zamzarina said...

wahhh..giler best herk..aku pown nak nengok lerr

ratusiput said...

ensem...lawa...citer pasal apa ni...lap story ek???em cam best je ni.kang ratu lak yg together2 meroyan.

Zallyna said...

zam : tgk episod 1 terus rasa nak sambung2.....
ratu : about lap sory, family story...mcm2 storylah...kene tgk...best citer nih!!!!!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers