~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Mar 3, 2011

DiSebalik Tabir Blog AKU SUKE::AKU TULIS

Wah aku sudah suke join2 ala2 contest2 nih...w/pun yg kali nih bukan contest..bukan NAK MENANG SGT pun..suke2 jer...hehhehehe!!!!!tapi klu menang...AKU SUKE-AKU SUKE!

Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
Dah...dah..tgk bawah tuh!!! kan BESAR tuh~~


Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..
Disebalik Tabir Blog AKU SUKE :: AKU TULIS

Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..
Huh...giler menawan gambar aku, sekali sekala jer leh up pic nih...jgn tertawan sudah...hihiihii..



Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca .. ;)
Aku nih simple jer orgnyer!!! Tak itam..tak putih, sawo matang joooo!!! Tak gemuk..tak kurus...Sedang2 jer..tapi kalu timbang  berat gakler...hehehhe!!! Tak cantik..tak huduh..sedap2 mata memandang! (pewwittt perasan!!) Hak Tercipta nih..ader cop mohor dah kat sijil nikah...Anak 2org sepasang..comei2 dan agak notty..bulan 7 nih dah masuk arena 3series (wah dah tua kooo...)...yang paling penting saya ni PEMALU...ngeh3x

Jumlah Follower sekarang ini ...
24 Org jer (bersyukur..masih ada yg berminat dgn belog huduh aku nih)

Soalan dari BEN :
Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Masih dgn YM..chat2 selagi jari tak tergeliat!!! sampai penuh list friend aku yg entah  dari mana datang...opss...FB tak lupa!! 2 jam sekali up status baru!!! hehehheheh

Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Huh..penting giler nih...leh stori mori kat korang pasal apa aku buat termasuk gi jejalan mkn angin, mkn2..petua2!!! kan senanng...then masukkan kisah kehidupan aku tuk ingatan aku masa akan dtg..hahhahah!!! senang nanti nak bagi anak aku terjah pasal mummy dia nie...

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
Semua blog yg ader new update...specially YUYU ZULAIKA, nak tau pesal...YUYU nih memang rajin sgt mengUPDATE...ayat dlm entry dia boleh buat aku gelak sorang2...cayalah YUYU!!Opss...Belog
BEN ASHAARI pun hari2 sy tgk tau....

Cukup la tu eh ... hehehhe ... Sila tinggalkan url blog korang kat ruangan entri ini.. Tutup , esok !
Dah tinggalkan dah URL..cptnyer tutup!!! Huh sib baik sempat...selamat




YES FINALLY DONE!!!!!

10 comments:

nadiemsharmz said...

saya....nadiah aka nadiem tgh jln2 jengok2 lepak2 kat belog anda dari segmen incik ben...

bosan2 meh jengok sy punye...dak bru blajo..macih!=)

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

apisv2 said...

salam
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

nur sharfatin che abdullah said...

jenguk2 dr di sebalik tabir blogger oleh abg ben. kwn, oke ?

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

kalau sudi joinlah contest saya di
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

Cik Sue said...

BW + follow dr blog En Ben... :D

pRiNCe said...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela."

pRiNCe said...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela."

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

hai..merewang cari kawan dari segmen abg ben..
salam kenalan..
chow..

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers