~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Mar 4, 2011

Hari Bzzz...takmo blog!!!

Ting tong-ting tong...
Hari nih hari Jumaat...nak kene siapkan keje yg agak bertimbun atas meja yg aku tak pandang2 dari semalam akibat ke'bz'an menyelesaikan Segmen BEN ASHAARI!!! Walaaa wei....

Esok takmo dtg OT..nak packing2 barang yang agak segunung nak bawak..Ahad nak pi Holiday ngan Mr Lolipop bersama sekutunya Little Popcorn dan Little Sweet Corn sampai hari Rabu...lama tuh!!!!!
Makan2 angin sampai kembung..hirup udara laut2 air masin lak....!!! Sonok..sonok...TQ MY DEAR..LOVE U lah...he3!

So arinih tak sempat lah nak jenguk2 sambil jalan2 up traffic org, clik2 iklan kasi penuh tabung org2 yg nak kawin yer!!!!..Keje nak kene kasi settle nih...nanti BOS MARAH klu byk sgt pending...(Actually, bos tak pernah marah pun) hehehheh!!!! Tapi atas kesedaran dan tak berapa nak sedar diri nih..aku nak siapkan jugak supaya my kelik2 tak menyusahkan diri dorang utk mencari...hehehehhehehe!!!!

Ok UOlss...agak2 ader masa skit nnti sy curik2 masa yg tak berapa nak ada tuh tuk jenguk2 blog feberet yer!!! (Apa punyer ayat nie)

Opssssss.....after balik cuti2 air laut aku update gambar2 yg tertarik menarik tuk tatapan korang k...dont shy2 lah tgk nanti...Daaaaaaaaaa!!!!

3 comments:

fyna said...

waaaaa...beshnye cuti lame2...



jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Zallyna said...

WAH FYNA...DAH LAMA SY MEMFOLLOW FYNA!!! Salam perkenalan....

eja said...

eja jalan2 ke sini..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers