~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Mar 18, 2011

AKU NAK BAGI FREE GIFT...

BERITA BAIK..BERITA BAIK...

Jika sebelum ni aku memang murah hati selalu bagi free gift kat follower aku di BELOG BISNESS aku yg satu nih, tapi kali ni aku nak bagi pulak kat FOLLOWER BELOG NI...nak hadiah?? senang jer...FOLLOW ME..tapi mestilah iklas dan berminat dgn belog ini...bukan sbb nak adiah k..!!!!!!!! yang mana dah follow jgn risau..anda juga berpeluang utk dapat...

Aku akan membuat undi dgn cara menulis nama korang dlm kertas kecik dan masukkan dalam botol dan goncang2...kemudian mencabut satu kertas utk tgk sapa pemenangnyer...senang kan......!!!! Tapi jgnlah arapkan Kereta Vios, iPad, Blackberry, Kasut Timberland atau yg sewaktunya dgnnyer...aku blm mampu...tapi Insya Allah akan cuba yg terbaikkkkkkkk!!!! Klu ader rezeki  lebih, tiap2 bulan aku akan bagi pada sorang followers....

Senangkan...pe lagi.....jom ikut2 aku...nak adiha tak???? hehehehhe.....

itu jer nak ckp..selamat memFOLLOW

pssst...cabutan akan dibuat bermula APRIL 2011 yer....

8 comments:

zamzarina said...

ko cabut nama aku tau...ala..x yah goncang2 ler norrie..hehehehe..

Zallyna said...

nak adiah ker...ko creat byk a/c pastu follow aku...heheheheh. byk nama ko dlm botol nanti

zamzarina said...

errkkk..a/c tu haperr..(mintak maaf sy budak baru balajaq..)huhu

Zallyna said...

dgn bahasa lebih sempurna...ko create lah byk2 id then join lah...

psssttt....
a/c = account!!!!

zamzarina said...

hahahahaha..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jalan2 sini membalas kunjungan..wah gitu!! meriahhhhh.....gud luck semua!!
hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

penyisir rambut said...

nak3..
heee... :)

MaZnie said...

ngan aku pon ko berkira ek...
bagi jelah adiah tu....hehehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers