~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Sep 12, 2012

HAPPY BIRTHDAY 4 YEARS OLD DANISH


*Entry lapok dlm draft lupa nak publish*

1 September 2008, Danish telah dilahirkan tepat jam 8.10mlm, 30min selepas waktu berbuka puasa. Hari nih 1 September 2012, maka genaplah anak bucuk manja mama kesayangan giler nenek menyambut birthday yang ke 4 tahun, Alahai sekejap betul masa berlalu dan dia pun dah ada 2 org adik....*bling*

Sambutan birthday kali nih tompang open house nenek jer, tapi buat sebelah mlm, siyes mama dia malas nak main masak2 sejak2 adik kecik dia dah naik pangkat jadi assisten kitchen nih...hehehhehe!!!! Tahun nih setakat potong kek jelah...belon2, topi seruling non ado...budget pun lari nih, gaji awal sgt!!!!...Yes Thats da point actually...hehehehe!!!

Kek yang dia pilih sendiri...nampak cam tak sedap jer...tapi...Feh tak ckup, creamer dia lazat betul..sampai tak ckup2 nak bahagi org lain mkn

Tuh dia besday boy, adik dia punyer birthday 30 september nih, nnti beli satu kek berebut...terpaksalah beli dua kek...nanti 30september kene buat lagi...tapi masa tuh nanti danish pun kene belikan satu jugak kek, cuma turun taraf kek jadi kecik cam adik nih nih...hehhe

Org belum abis nyanyi lagi, dia dah jilat cream kek...tak aci betul...tak sabar lah tuh dia....

Barulah kasi potong sama-sama dan agih2 kan kepada budak2 yang menanti.


Maaflah gambar kurang menarik untuk dilihat, hasil tangkapan kamera murah2...mkn2 kita tumpang open house nenek masa tuh...bijak kan mama ko ...memang bijak!!!!


Terima kasih sudi baca


15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday sayanggg :)

Mama Gee said...

Happy besday to Danish!

Salmiza said...

hepi besday..
amboiii..kek sorg satu!

Kesuma Angsana said...

hapey belated birtdhay, luv from untie KA ye

IntaNBerliaN said...

eppu bzday gak utk danish.. moga membesar sebagai ank yg soleh :-)

Sya Kiffli said...

happy birthday danish....aunty sya datang jenguk...salam kenal yer...sya follow..:)

faridah nazurah said...

comelnya dia jilat cream kek tu.. hehe xsabar2 kot dia nak rasa kek tu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi belated besday danish..

lieyalatif said...

hepi besdei danish!!!

wahh siap ade 2 kek lagi...takpe, ni pun dah meriah ni ....budak2 asalkan ade kek n lilin sure dah hepi kan....

Cho Zila said...

happy birthday.. selalu gituler kena beli dua2 sebab nak tiup lilinkan...
best nyer ramai kawan datangkan...

Alin Marlini said...

Happy Befday Danish. Smg jd anak yg soleh

ieedaz @ mama_isha said...

epy belated besday danish..moga jadi anak yang baik yer..

Alin Marlini said...

happy befday . Smg jd ana yg soleh

ct rahani said...

hepi belated besday danish.. semoga menjadi anak yg berjaya dunia akhirat... amin..

- dieyana - said...

hepi besday danish! anak kita sama la....beza hari saja...;-)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers