~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 16, 2012

Segalanya Berubah bila dah Dewasa

Dulu2 setia dgn susu Nestle NAN3, tapi since anak aku dah cecah 4 tahun, rasanya NAN3 tidak sesuai lagi memandangkan NAN3 maximum umur hanya 1-3tahun. Jadi si abang nak upgrade susu dia ada perasa. Dia minum Milo kosong tanpa susu...Hari2 Milo..milo....minum milo jd sihat dan kuat...yer yer...sungguh kuat...kuat nangis...sgt kuat nangis...muahhhhh.

Dlm diam2 aku beli DutchLady 456 Perasa coklat. Dia mintak milo, aku try bagi susu coklat nih....atleast ada jugak khasiatnya kan....sekali minum tak cukup....dia kata kenapa milo nih rasa susu kotak cam kat kedai, then dia mintak lagi sebotol....Yes...dia suka!!!dia suka...!~!!!  Mama dia lagi suka....!!!

 Anak aku suka yg perasa Coklat....

Banyak khasiatnya berbanding minum milo kosong....milo yg membuatkan anak aku kuat nangis...kuat nangis...ulang suara...kuat nangis...!!!!hhahhaha...tipu....kuat nangis tuh bila apa yg dia nak tak dpt!!!....

Harga pun tak mahal sgt....RM22.50 untuk 1kg. Bolehlah tahan 2 minggu... 

nih dia budak peminum tegar susu coklat.

Badan kurus tapi berat 18kg. Dah tak larat dah nak dukung....siyes
bila dtg ngada2, mulalah nak berdukung sakan kalahkan adik kecik dia...sabor jelah!

4 comments:

mama aleen said...

sama la dengan reza.. suka yg coklat.. kalau bagi yg plain dia nak tambah milo.. :)

ayanuts said...

btl2..susu lagi byk khasiat

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

anak sy pun minum DL 456 madu..
tp stok 1kg tu thn 1 mgu aje..
heheh

Mimy Hamid said...

senang beb susu DL ni ..kan ada susu kotak...kalau gi kedai senang je bg minum..aku pla Fayel nanti nak tukar susu ni

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers