~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 28, 2012

Sayang Jam...Sayang Lagi Anak..



Sayang sgt jam nih,
hantaran masa nikah...almost 5 year melekat kat tangan aku....
jatuh dh berpuluh2 kali still maintain cun, tapi kali nih...budak comel 7bulan nih pegang then dia campak dari tangan dia terus pecah, hati aku pecah seribu tgk jam cinta hati yg disayangi..
.wpun jam tuh tak mahal, tapi cukup sentimental value ..
"Mood : sedih"

7 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara boleh paham bebenor perasaan tu.. sbb baru2 ni anak mak dara pecahkan jam rolex hadiah dari ex boss somi mak.. bila tanya nak repair kacanya di kedai mak aiii beriban mmg tak repair sampai bebila le akhirnya..mahal bebeno tak mampu rasanya hehehe nasib baik boss somi dah bertukar kalau tak kompom dia tanya hahahahaha

Cikpuan rara said...

alahaiiii,hmm xpelah.akk simpan lah elok2 eh.buat kenangan.

Suraya Baharun said...

ermmm, nak buat cam ne..budak2 biasa la tu...tak pe la masih boleh disimpan lagi tu..

mama aleen said...

minta balik kat hubby yang baru... :)

~SaTo OrEo~ said...

huhuhuhu... sabor jek la... anak ko bg hint suruh mintak hadiah jam baru tu kat asben.. :D

Mimy Hamid said...

takpe ganti la baru...huhuhuhu..jam raya...cari yang design baru beb..


comel manis nya nana gelak..auwww..gelak riang yer jatuhkan jam mama

Kakzakie said...

Nak kata anak salah tak boleh sebab dia masih tak berakal, mana yg dia boleh capai dia capailah...

Simpan sebagai memori sajalah tak apa nak buat macamana kan...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers