~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 21, 2012

Pengasuh anak aku MENIPU!!!!!

Kesian anak dara aku, jatuh kat rumah pengasuh dia smpai benjol dahi....aku tak perasan masa ambik ptg smlm, dh blik rumah baru nampak. Terus call tanya pengasuh dia, pengasuh dia kata takda jatuh...last2 tanya anak aku yg sorang lagi, rupanya jatuh time cucu dia nak angkat....angin satu badan aku!!!! Pagi td hantar terus aku sound...klu ckp betul2 bkn aku nak marah pun....tapi sekarang terus aku rasa marah!!!!

11 comments:

Rai said...

bila pengasuh cakap bohong kena hati2..kalau kita nak bahasa kan pun kena hati2..takut nanti dia geram kat kita dia buat kat budak.. nasib baik kakaknya ada.. kalau tak sampai sudah kena tipu..

Mrs. Norrie said...

Rai : kita tanya bukan nak marah, atleast boleh pantau anak kita takut2 muntah ker, kang jadi hal lain pulak. pg tadi sound dia pun guna bahasa yg lembut jugaklah w/pun dlm hati terbakar giler.

Biasa ada abg dia tolong jaga adik, tp abg duk umah nenek, so antar kakak ngan dia jelah...sib baik jugaklah kakak boleh diharap jugak

Kancil 8349 said...

kes berat nie...

ratu siput said...

tu la kan bila kita kdg2 takde pilihan terpaksa antar pengasuh.kena hati2lah sbb skang byk menda dah jd kan.

Mrs. Norrie said...

kancil 8349 : berat memang berat, tapi takdelah sampai nak report polis...hehehehe

ratu : actually dia jaga memang ok, tapi sbb cucu dia buatkan, dia tak ckplah...klu abang ngan kakak bb buat boleh pulak dia ckp...tuh yg sakit hati skit tuh

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

uishhh susah juga kalau dah sekali menipu takut takut nnt pun dia akan terus menipu juga kan...

Mrs. Norrie said...

mak dara : yelah mak dara, sekali dh menipu kita pun susah nak percaya kan...

Mummy GreenyHouse said...

Alahai...risaunya.Ok tak anak dara yg comel tu?hope xde pape.

Mmg risau kalau hantar anak kat org..rasa nak jaga sendiri je..

IntaNBerliaN said...

emmm dia xtau kot yg cucu dia tu jatuhkan ank awk...

tp xkn ank awk xnangis plak time jatuh tu kan..

Mimy Hamid said...

menipu pulak ..ckap je la direct..macam mak aku lak dia direct person tau...mmg mak pak budak tak berani nak mengada byk songeh...sbb tu bertahan baby sitter dah 22 tahun beb....tak pernah putus...Alhamdulillah..jujur penting

~♥ iella ♥~ said...

sapa2 pun marah. hati-hati ya..kesian anak.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers