~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Apr 19, 2012

UPDATED : HADIAH BAGI CONTEST TEKA DAN MENANG

Update : Ada blogger yg tanya org bujang takleh masuk ker? Mana tau adiah leh kasi kat anak buah ker...hehehehhehehe!!! Oklah....TERBUKA KEPADA SEMUA ORG YG BERMINATLAH YER.

Kat bawah nih adalah baju2 yg nak dibagi secara free kepada yg berjaya menjawab dgn betul tak tepat. Cantik tak ? Baru tau.....almari  anak2 dah penuh sgt dan baju2 yg nak gi secara free nih ada 3-4 helai yg sama ..tuh pasal nak bagi kat korang jer...sapa menang dia dapatlah.

5-8 tahun
MILIK MAS

5-8tahun

3-12bulan
(yg nih aku dah basuh sbb terkena air masa org dtg nak tgk)
MILIK MIMI


1-3thn

1-4thn

6-12bulan

6-12bulan

3-9bulan

6-12bulan

Cpt2...sapa yg menang korang boleh pilih yg mana satu korang nak, rompers aku bagi pakej dgn legging
Harga semuanya atas RM20...tq

Scroll down tuh tgk contest Teka dan Menang
(entry selepas entry ini)


7 comments:

Mimy Hamid said...

harusla aku nak ..lagi yg ada gambo kete tu...aku dah aim baju tu nak menang..amin moga Fayel dapat leeeee

ratusiput said...

nak..nak..nak... :)

Mrs. Norrie said...

jawablah pn ratu gambar siapa kat bawah tuh

Mrs. Norrie said...

jawapan hanya akan dibuka pada hari isnin...

Zie said...

mudahan ada rezeki dapat baju2 cute ni

mass said...

nak cop hadiah ek...polo oren tu...huhu..anak umur 7 tahun ;)

mama aleen said...

nak dress yg dlm gambar no 4 boleh?? besar ke?? tq

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers