~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Apr 18, 2012

TEKA DAN MENANG...ANDA DPT HADIAH!!!!



(gambar Latest anak2 aku - dari kiri : Danish, Dayana, Danisha)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Aku ader stok baju  baru utk baby dan toodlers  dan kids yg agak banyak akibat dah malas nak menjual online lagi...so aku nak lelantingkan secara free kepada anda yg berminat. Cara sgt mudah...meh masuk PERADUAN TEKA DAN MENANG...KORANG MENANG AKU BAGI HADIAH

Baca dulu ini yer
1. Korang Mestilah seorang blogger dan mempunyai blog sendiri (tak menjadi followers aku pun takpe)
2. Terbuka kepada semua blogger yang mempunyai anak 0-8 Tahun tak kira lelaki atau perempuan
3. Pemenang  yang berjaya meneka dgn TEPAT DAN TERPANTAS dikira pemenang
4.Aku akan meletakkan gambar anak2 aku semasa baby dan anda hanya meneka siapa dia dgn meletakkan nama mereka samada DANISH, DANISHA, DAYANA pada gambar yg aku sertakan.
4. Jawapan anda hendaklah diletak diruang komen ok...klu anda buat entry khas kat blog korang sgt aku hargai dan sertakan link tersebut okeh...opsss, jgn lupa letak email korang sekali.
5. Klu anda mempunyai rakan2, pls tag mereka untuk join contest nih...selamat berjaya
6. Tarikh Tutup 22/4/2012 (AHAD) Jam 12mlm ( Pemenang akan diumumkan pada Hari ISNIN 23/4/12)

Hadiah2 yg ditawarkan
1. 3 Pemenang UTAMA akan menerima Habuan berupa pakaian baby atau kanak2 (Free Postage)

2. 2 Pemenang SAGUHATI akan mendapatan Habuan TOPUP RM10 sorang (ikut line yg korang guna)


Ini adalah GAMBAR-GAMBAR MEREKA semasa kecil

Pic A : (nama)

Pic B: (nama)


Pic C : (nama)


Pic D : (nama)

Pic E : (nama)


Jawapan anda sila Letak diruang komen spt contoh berikut :
Pic A :
Pic B :
Pic C :
Pic D :
Pic E  :


SELAMAT MENCUBA DAN SEMOGA BERJAYA

14 comments:

Mimy Hamid said...

nak teka nak teka...


Pic A : DANISHA ASRAN
Pic B : DANISHA ASRAN
Pic C : DAYANA ASRAN
Pic D : DANISH ASRAN
Pic E : DANISH ASRAN

Pepel BoNda AmaNi said...

pehhhh mencabar nie nak jawab......huhuhu try my best la..mana tau kot2 ada rezeki my double A tue....

Pic A : DAYANA
Pic B : DAYANA
Pic C : DANISHA
Pic D : DANISH
Pic E : DANISHA

mass said...

saya try ek...susah gak nak teka nih...hehe

A-dayana
B-danisha
c-danish
D-danisha
E-danish

harap betul semuanya..huhu

izan mama mia said...

teka yaa,

pic a:-Danisha
pic b:-Dayana
pic c:-Danish
pic d:-Danish
pic e:-Dayana

jadilah rakan saya di blog...:)

Nida said...

As-salam..

Kak Nida ingin mencuba ye..

link entri:
http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menanganda-dpt-hadiah.html

JAWAPAN:
Pic A : Danisha
Pic B : Danish
Pic C : Dayana
Pic D : Danish
Pic E : Dayana

Moga-moga tekaan mengena.. ameeeennn.
id follower: Nida
tq:)

O'gosh said...

adoi..susahnya....kene tenung bebetul ni....

Mrs. Norrie said...

Jawapan untuk blogger yg join contest nih tidak akan dibuka sehingga Isnin nanti....selamat mencuba ok

miela said...

SIS, I JOIN TAU..MINTAK2 MENANG

PIC 1 : DANISHA
PIC 2 : DANISHA
PIC 3 : DAYANA
PIC 4 : DANISH
PIC 5 : DAYANA

mama leen said...

ok.. nanti saya join ok.. :)
tq

mama aleen said...

salam

dah join.. tq

http://hafiz369.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menang.html

fiszah_pjo said...

salam dear..

saya nak try jugak..

ini jawapan saya selepas dibelek2
a- danisha
b-danish
c-danish
d-dayana
e-danisha

ini blog sya
http://piecesofbrown.blogspot.com

Zie said...

emm memang mencabar ni...
cuba2 teka

pic A Dayana
Pic B Danisha
Pic C Dayana
Pic D Danish
Pic E Dayana

http://sayangkuzie.blogspot.com/

Mrs. Norrie said...

apasal lain2 jawapan bila diterbitkan terus hilang nih??? mana nak cari???? sbb dah tukar ker version baru>>>help me..help me...

mass said...

dah ada result eh pn nonie? heheh..nak tgk gak jawapannya tu :D

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers