~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Apr 17, 2012

...How Suprised!!!!

Opocot2...suprise (plzz gunakanlah nada eric deco2 tau...baru terasa tersuprise giler)
Tgk perkataan DOVE tuh teringat pulak syampoo Dove yg memang aku tak suka baunya...wekkkkk!
Apakah itu ? Tergantung di cermin pandang belakang kereta yg tak jumpa car wash hampir 2 bulan lamanya!~


Weeeeeeee.....mari kita bukak...wowwwwweeeeeee (lagi panjang bunyinya) its cokolat! My feberet ever n ever....Ohhh adakah ini suprise from my bucukkk husben???


Tadaaa..DOVE Chocolate..4 flavour, Hazelnut Almond chocolate, Dark Chocolate, Crispy & Milk Chocolate..Nyum2, sedapnya..lebih2 lagi mkn diwaktu stress yg sedang kemuncak..walahhhhhh


Ok..terasa nak feeling2 HANIS ZALIKHA buat entry suprise Dove chocolate, haruslah letak kat cermin atas kepala tuh (apa yer org panggil benda tuh...OMK aku sudah lupa)



Haaaa....anda sudah tertipu. Aku beli sendiri jer cokolat tuh..Beli masa ader booth promotion..heheheheh!!!! Murah2 jer "lai-lai-lai-lai, kasi promotion ini coklat, 4 bar for RM10 only" teriak nyonya salesgirl tuh...

"Amoi., try ini coklat..sedap ooo...kasi mulah saja, promotion maaaa....lagi sedap dr cadbury, mari2 kasi cuba" -oh bersungguh2 nyonya tuh suh aku rasa...Yes memang sedap!!!! Tapi kut yer nak promote pun, jgnlah sampai product lain masuk campur..heheheheh!!! Kesian Cadbury tuh...

Ok fine, aku beli dek kerana terpaksa rela ngan nyonya tuh..tapi takpelah sendiri pun suka mkn coklat. (aku musykil, kenapa tak letak amoi2 comei yg jadi promoter?)

Ko trick aku suh beli, aku trick balik suh kasi kasi free gift...Hasil2 godaan aku, dptlah Tester Dove coklat nih 5 bijik...amik ko!!!! (4 bijik dah aku sental masa dlm kete otw balik umah)


Berbaloi2 jugaklah beli, siyesss sedap...coklat dia smooth sgt & i very very very very love crispy chocolate.

Terimakasih sudi baca.

6 comments:

azam said...

yum..sedapnya....

- dieyana - said...

pandai trick amoi tu balik ya..kikhihkh... sedap eh cekelat nih...

kura said...

wahaha. dappnyaaaaa. bak satu? hehhehh

kura said...

wahaha. dappnyaaaaa. bak satu? hehhehh

Mimy Hamid said...

sedap ek dove ni...aku tak jumpa pun jual mana

ranjan said...

A very well-written post. I read and liked the post and have also bookmarked you. All the best for future endeavors
IT Company India

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers