~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Nov 3, 2011

KUNING = FENIN...!!!!





Sebelum aku bercuti bersalin 3 bulan, kenelah siapkan punch kaler kunin penin nih siap-siap...dah memang nih keje aku yg termaktub dlm SKT....so nak taknak kenelah buat jugak...

Pening-pening lalat pulak pandang benda alah kuning nih...sakit mata...klu dah ader baby, elakkan menggunakan  apa sajer barang kaler kuning...petua org tua2 kata...klu mak baby guna barang kuning2 nih boleh jadi effect pada baby kene jaundis...entahlah...org tua ckp dgr jelah!!!

Kuno betul opis aku nih..masih guna punch card kan...org lain dah terlebih advance, siap ader yg kene scan  muka klu nak masuk opis...!!!! Nihlah nasib menumpang opis org lain, rasanya klu kat ibu pejabat dah pakai thumbprint kut....nasib-nasib....

Tapi guna benda alah nih senang nak kira OT, takyah nak print2 semula...dan klu agak2 terlambat leh calling2 member suh punch...( keje nih tak baik buat..sekali sekala takper)...

Terima kasih sudi baca!!!! Malas nak taip pepanjang....


2 comments:

azam said...

punch je.....hehehehe

Mimy Hamid said...

la punch card lg ke beb..hehehe...larikkkkkkkkk

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers