~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Nov 11, 2011

DIPERSEMBAHKAN...... { ini bukan bola...ini perot ibu mengandung }



Latest picture aku..sejak menjak pregnant nih memang jarang amik gambar, takder mood nak bergambar...
Tetiba pagi td snap jer gambar sendiri sebab nak tgk perot bolat cam bola...

Hoyeeeeeeee...harinih last day aku keje!!!! Dah ambik cuti awal..90 hari!!!!
Duk umah leh goyang2 kaki dan bangun lambat sementara  tunggu baby nak kuar....

Kpd yg masih bekerja...selamat bekerja!!!! hehehhehehe


Terima kasih sudi baca!!!!




3 comments:

faridah nazurah said...

alahai comelnya.. mesti baby yg bakal lahir tu pun comel mcm mamanya.. :)

nanti nak tgk jugak muka baby tu tau.. jge diri baik2 tau sis..

Mimy Hamid said...

fuyooo ekslusif....besar nya babe..aku jeles 90 hari ko confinement.......huwaaaaaaa TM tak praktis 90 hari la...sedeyyyyy...selamat bersalin..apa2 hal update key nak tau boy ke girl neh

Rosniena said...

good luck n take care

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers