~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Aug 16, 2011

"Ko takder iPAD ker ? Buta IT betul....."



Sapa yg ader iPad tuh kira dia celik IT kah??? Hehehhehe....
Ini kisah semalam dimana laki aku kene sound ngan salah sorang kerani kerek kat opis dia...
Laki  aku bukanlah kebulur sgt ngan iPad 2 milik kerani tuh, tapi sajerlah nak tgk2 apa yg menarik dgn iPad tuh kan...yelah dah sebab dia tayang2 ibarat suruh org lain menegur akan kebanyakkan duit dia membeli iPad 2 awal dr yg lain2...tak pasal2, boleh dia sound.."Heh, bro ko takder iPad ker?? Buta IT betul ko nih!"...ekeleh......

Terang2 jawatan Laki aku Senior Exec IT, boleh dia kata buta IT???? tak patut..tak patut...
Keje mengadap komputer 8 jam, tambah lagi kene OT 4 jam...masih lagi mengadap komputer sampai power spec mata dah cecah 500 lagi mau sound itu mcm ka????

Bukan laki aku jer angin ngan mamat nih, abis semua staff yg dgr tuh rasa nak sepuk kepala dia ngan iPad 2 dia tuh....ckp suka2 hati...klu dia sama2 dlm bidang IT takper...nih kerani key in data cheque keluar masuk jer...lagi nak kerek2 itu mcm...!

Aku rasa dia nak sound ala2 laki aku jakun  tgk iPad dia tuh..kut2 lah kitaorg nih tak mampu nak beli...heheheh Pegi dahhhhhhhh!!! kerana mulut dia...habes semua org malas nak tegur mamat tuh..amik ko!!!!

Moral of da story, ckp siang pandang2 skit dgn sapa kita ckp!!!! Hahhahahahah.....

Tak pasal2 lepas sahur kitaorg bersembang sampai ke subuh pasal kes nih dan kes aku  smlm...
entry dibawah entry ini!!!

Terima kasih semua sudi baca....




7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ape la org mcm ni.....ciitt...

azam said...

ada iPad2 pun belum tentu celik it

mizzkechique said...

demm..berani kata gitu.. rasanya dia yg bute it kot sbb bru nk jinak2 dgn ipad.. haha

Cik Bell said...

oo mak aii..berlaghak nyer...tenyeh2 ipad 2 dia tu..chOy..;p

Mimy Hamid said...

macam macam kes la korang laki bini ni..hah amik dah bold keje asran...hehehe...tak semestiya tak pakai ipad2, iphone 4 tu buta it la...weng betul la kerani opis laki ko tu

Mrs. Norrie said...

Biasalah mulut org kan...heheheh!!!

aizamia3 said...

aduh.. apa punya orangler macam tu..
dia terlupa agaknya dengan siapa dia cakap.. kalau ada pun menda tu value akan turun nanti.. nak bangga buat apa..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers