~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 27, 2011

Masa itu BUKAN lagi EMAS.....

Bos opis aku telah melambatkan jam punch card kepada 10 minit??? Boleh gitu????
Alasan tak munasabah yang takleh nak diterima akal pikiran yg serabut ini ialah
"DIA SELALU LAMBAT....DAN PUNCH CARD DIA BANYAK MERAH"

Jam punch card pada asalnya hanyalah cepat 3 minit jer...apalah salahnya cepatkan jam kat umah dan jam kat tangan tuh bagi sama dgn jam punch card kat opis...bukan satu kerugian pun....klu selalu balik lambat cam staff takper...nih kul 5pm sharp dah cabut balik...huhuhuuhuuu!!!!!


cer tengok2 betul2 nih...gambar nih aku amik pagi td time aku sampai opis....


JAM PUNCH CARD YANG TELAH DILAMBATKAN

JAM AKU MEMANG AKU CPTKAN 5 MINIT DARI WAKTU ASAL

INI ADALAH WAKTU YANG SEBETULNYA...


Kesian kan, kadang2 kitaorg nih bukan aper...ada masa memang balik sharp pukul 5pm bila tumpang driver...tak ker driver nak kene tunggu pulak 10minit kat luar...susah2!! Dah lah nak parking lelama kene halau...nih nak kene pulak pusing2 dpn main enterance cam org giler...adussssssss!!!! nasib2...

Terima kasih sudi baca.


3 comments:

ratusiput said...

ratu keje site flexible.attandance pun tulis kat kat form..smggu skali isi.ehehe..

Rai said...

seb baik opis ni takde punch card.. gila betul..

Mimy Hamid said...

opis aku takde punch card...aircond tutup maksudnya tepat 5.30 so..berlari la semua pekerja pulang...jam aku memamng advance 5 minit sama mcm ko

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers