~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 15, 2011

Betul ker BLOGGER ngan KAMERA tak boleh DIPISAHKAN????

Ramai kata org blogger dgn kamera ibarat isi ngan kuku...itu bagi blogger yang giler kamera lah kut...setiap entry mesti nak tepek gambar kasi cun warna warni...sama gaklah cam aku, klu takder gambar cam rasa suram jerkan...itam putih jer, andai ada gambar baru nampak cam warna pelangi aiskrim paddalpop(betul ker ejaan nih???)...ceria jer rasa setiap entry.......

Cuba korang perhatikan dan renung-renungkan.....

1. Time lepak2 ngan member mesti nak amik gambar lebih2 lagi klu ader makanan, gambar mknan mesti korang nak promote ibarat promoter tak bergaji...

2. Pergi bercuti, nak bergambar jugak, nak tunjuk kat blogger2 lain tempat2 menarik ala2 cam kita keje kat tourism...sana best..sini best....

3. Tgh masak, sibuk jugak cari kamera, tak dpt kamera digital..hp jadi mangsa...setiap step nak masak, mesti nak tunjuk cara...takut2 blogger tak tau nak buat camner...untung2  kamera/hp  tak masuk sekali dlm masakan

4. Anak /laki/bini buat kerja pelik dari kebiasaan pun nak amik gambar..kenanganlah katakan, kut2 anak/laki/bini blogger lain pun buat perkara yang sama...boleh sharekan...

5. Muka ada jerawat nak tunjuk gak...nak mintak petua ngan blogger2, kut lah dpt petua camner nak bagi jerawat terus lupus kat muka bumi nih..

6. Nampak org pelik2 yang pelik dari biasa pun kita nak ambik gambar dan story morykan citer2 tuh jadi lebih luar biasa....betul tak??? betul tak??? hehehheheh

Semua perkara2 kat atas tuh aku pun buat...hehehhe!!!! Bukan ckp kat org, nih ckp kat diri sendiri....banyak lagi actually, tapi cam tak sanggup jer nak up kan...koranglah tolong sambung2kan yer!!!!

opsss....nak tepek gambar jugak, biar ceria cam aiskrim paddalpop!!!



Terima kasih sudi baca, jgn sampai juling!....@_@

3 comments:

ratusiput said...

betul tu setuju...ratu mmg kamera sntiasa dlm bag...everytime everywhere..

muz said...

saya tak tergolong ye...hehe

Segmen : Gadget Kesayanganku

Mimy Hamid said...

dah kata blogger nok...kemestian ada kamera...kamera henpon pun jadikk...laki aku smpi dia pun tukang snap apa yg patut suh jadi bahan blog..leh gitu..huhu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers