~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 23, 2011

SEGMEN : TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG !


NAK JOIN? KLIK SINI


belog yang betul aku teringin nak HACK adalah belog insan comel nih????
siapakah beliau?

Nak tau kenapa???
Nak CURIK FOLLOWERS dia yang berjuta2 lemon itu...aku JELESSSSS Giler....
padahal belog dia sungguh SIMPLE, tetapi ramai FOLOWERS....tak dinafikan DIA SUNGGUH COMEL...tapi AKU APA KURANGNYE???..(memang byk kurang pon...heheheh!!! sajer angkat bakul sendiri)
Tak kira2 nak HACK jugak KLU BOLEH....

..................................

belog yg geram aku nak HACK setakat nih tiada, sbb blm ada yang menyakitkan HATI AKU YG SUNGGUH KECIL ini...

Sekian terima kasih




 

8 comments:

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Подтверждаю said...

as salam..
wah! HZ ynag mahu diusik? haha~
ok tu~ lepas dah hack, jangan lupa interframe banner enche ben

=p


ok2, pakcik tak hack sini~ maka, lawati lah belog pakcik ya ;)

kenapa pakcik teringin hack belog orang lain?kenapa tak blog ni??

Zul Fattah said...

hack u k..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

anismelon said...

singgah sini..

nasib hanis zalika yg kene hack bukan hanis zuber..huhu..:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... ramai betul aim nak hack blogger2 famous ni... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers