~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 23, 2011

Lelaki Ker Perempuan??????

Mlm tadi laki aku sajer bersembang2 dgn anak2 aku sebelum tido. Aku hanya duduk mendengar dan kadang2 mencelah......Anak2 aku yg dua org nih memang sedia maklum bakal mendapat seorang lagi adik...

Bila tanya si abang


Papa : Danish nak adik apa? Laki ker pompuan?
Danish : Pompuan
Papa : Taknak laki ker? nanti leh jadi geng main polis2
Danish : Taknaklah...nak adik pompuan cam eca (adik dia)  jugak
Papa : Kenapa?
Danish : Nanti takleh jadi anak manja mama dah....
Papa / Aku : Hahahhaha.....dengkilah tuh!!!!!
( Danish skit manja ngan aku...semua nak aku buat tuk dia, tapi lagi manja ngan nenek...)


Bila tanya si adik


Papa : Eca nak adik laki ker pompuan cam eca
Eca : Nak uwa2 (dua2)
Papa/Aku : @#$@4#**& (bijak2)
Aku pandang laki aku, laki aku pandang aku...terus tergelak...
Laki : Wah ca, ko taknak kasi mama tidor mlm ker???
Eca : nak uwa2lah
(tapi dlm hati...eleh papa nih, dia takut dia yg tak ckup tdo sebenarnya)

Hehehe, tak sabar nak tunggu 20weeks, dah leh scan jantina....Aku tak suka nak suprise2 nih, klu boleh memang nak tau, senang nak prepare barang2....harituh scan blm nampak lagi!!!! Nanti aku update yer bila dah scan....suprise jugak rasanya.......!!!!

Tq sudi bace...



Nak jadi Follower Bertuah Bulan JULAI???
Follow me seikhlas jiwa jika suka belog huduh nih....hehehhe ^__^


2 comments:

meaw said...

semoga berjaya mengharungi 20 weeks itu ye kakak :D

Mimy Hamid said...

hamboi bebudak nya jawapan...jujur hokey...dah sepasang apa ko kesah kan..janji sihat...danish mmg diakui manja giler...huawaaaaaaaa melalak

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers