~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 14, 2011

SEGMEN : 5 BLOG PILIHAN HATI

Segmen Bro Ben Lagi...Join..join...!!!! Kut2 belog aku pun dlm senarai pilihan hati blogger...wakakkawakkkk..terasa perasan 2 minit.


Anda Nak Join together2??? click SINI

5 Blog PILIHAN HATI NURANI aku

Cantik, menarik, tertarik, dan memang debooommmm BOM atom...entry yg kelakar dgn ayat2 menyentuh jantung dan hati kecik sampai ke lubuk paru-paru

Belog geng satu kelas masa kolej, kelakar dan entry tempat mkn2 paling best, bab mkn2 serah kat dia , cnfirm tempat2 dlm entry dia kita rasa nak gi terjah...simple....MANISSSSSSSSSS jer!!!!

Belog anutie penuh dgn resepi2 yang tersedap seantero negara...tq auntie kerana anda telah menjadikan saya seorang yg boleh memasak...heheheheh!!!! Auntie nih cantik sgt w/pun dah 40-an

kebanyakkan entry dia sgt saya suka, banyak panduan, dan yang boleh kita jadikan sedikit panduan, susunan ayat dia sangat best...dia juga cantik dan FOFULERRRR

Belog ni tak popular sangat pun, follower pun tak sampai 100 org...setiap hari, setiap jam mesti rasa nak jenguk jugak, kalau tak rasa bdn mengigil nak demam kura2...cuba korang TERJAH tgk, anda tahulah...hehehehehhhehe!!! Jgn Marah haaaa.....


Tq Bery2 much...LOL

23 comments:

Ly_Tulip said...

owh..blog sendiri masok dalam list??? tak tepikir plak nak masok kan blog sendiri...hahahah

Kretip!! :p

Mimy Hamid said...

errkk blog aku manis ada gula ke..hahaha aku pun suka baca blog ko..dah la sengal...hahaha

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

imnabila said...

hyeee !!
blogwalking sini..

klu sudi singgah la blog sy juge..
tengok blog feveret sy plak..
ngeee ~ :)

GaRy™ said...

gary datang dari blog abg ben... gary folow cne yer~

nazirulhazwan~ said...

wuwu, blog saye takde:(

fyna said...

singgah dari belog abg ben....
:)


jom singgah belog fyna lak..

Amy Syaquena said...

Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

fatin6789 said...

fatin datang melawat sini tengok blog pilihan..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..sudi-sudilah singah blog fatin..

http://fatinliyana6789.blogspot.com/

Fazreen Misbae said...

singgah dari blog BA... :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

blog sndri pun penting.. mmg wjib msuk tiap2 ary..=)

anem ahia said...

hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com

Mr.Baiz said...

jalan2 sini..mr baiz ucapkan selamat berkenalan..

aku dan segalanya said...

slm kenal...terjah dr segmen BA

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam said...

blog sy xde pon dlm list, hahaha

Lulu Caldina said...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan... (^^,)
singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

Ms. Ann said...

SINGGAH 5 BLOG PILHAN..

EMMM.... HAPPY BLOGGING

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

mizzkechique said...

salam ziarah dan salam kenal dari segmen Mr. Ben... =)

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers