~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 20, 2011

Belog Aku Pening Kura-Kura


Sejak smlm belog huduh aku diserang pening kura2 sepening tuan punyer belog....puas aku nak view belog yg ader new update...tapi hampesss..kejap2 heng, kejap2 takleh view gambar, kejap2 tulisan jadi panjang2....nak update citer2 tak best pun takleh...sib baik kesabaran aku masih ditahap dewa....klu tak tak pasal2 pc terjun dari tingkat 7 umah aku tuh....klu tak bernasib baik cnfirm jatuh atas bumbung kete alphard milik org kaye!!!

Dan paling dasat  kuar front page suratkabar  Metro "PC TERBANG SECARA TIBA-TIBA"..dan kosmo tidak tertinggal buat story..."PEMILIK BELOG HUMBANKAN PC GARA2 TAKLE NAK BUAT NEW UPDATE"...

Taktau sapa nak disalahkan...Bil berukband tak pernah miss bayar...kadang2 memang bayar lebih  (saja nak up kan diri sendiri..kembang2 ), nak kata PC cap Ayam..(cap ayam pun mahal tau....cuba tgk sardin cap ayam, giler mahal...).itu tak mungkin...setiap masa Laki aku akan update dan install new2 software!!!!..Nak kata masalah dgn belogspot, itu lagi tipu...org lain punyer elok jer.....entahlah.....takder jawapan....dlm fikiran aku satu jer....BIASALAH PAKAI BERUKBAND!!!!

Sampai2 opis terus aku nak terjah belog..akibat kesabaran tahap kerendahan gula dlm badan...aku lupa password....huhuuuuuu!!!!!!kelakar sungguh....tak pasal2 kene buat kerja lain...tuhlah..kata mak taknak dgr...lain kali Baca Bismillah dulu sebelum buat apa2 kerja....Ampun Mak!!!!

Dgn suasana yang tenang, lepas bekpes nasi goreng kampung campur tempe goreng terlazat, air teh tarik kelat nak mampus...barulah belog aku boleh di access dgn jaya nyer.....Yahooooooooooooooooo!!!! (pjgnyer O)...dgn bangga hati kembang kempis aku pun mulalah jenguk2 belog2 best dgn new update yg super duper.....SENYUM KAMBING SESORANG!!!!!

Tima kasih sudi singgah....^__^

3 comments:

mizzkechique said...

pening kura-kura?? hehehe

ratusiput said...

mmg tensen gila kalau ngan smangat nk update blog tp tetibe takble kan.rase nk terajang je pc ni...pdhal tak bersalah pun dia...ehehe..

Mimy Hamid said...

kat opis ko pakai beruk band sendiri kan...patut la...beruk mian band gitu la...hehehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers