~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Feb 25, 2011

JOIN CONTEST NAMA BABY SAYA....

SYARAT :
1) anda mestilah ayah atau ibu kepada baby berkenaan dan mestilah seorang blogger,
YES..I'M MOTHER THIS BABY...
YES...I'M ALSO BLOGGER! BLOGGER TAK GLAMER...

2) Copy Banner di atas dan link kan
DAH BUAT DAH...TAK CAYER!!! TGK2...ADER KAN...

3) Buat satu entry menerangkan NAMA anak anda. Maksud nya. Siapa Yg Memilih dan Kenapa Nama itu dipilih.
OK..BOLEH2...BACA KAT BAWAH YER!!!!

4) Tinggalkan entry anda di ruangan entry ini.
OFCOZ...NAK MENANG RM50 NIH... LEH ISI MINYAK KETE...

5) dan menjadi Follower Idma Textile.
DAH..DONT WORRY..BOLEH CHECK!!!

 kene letak pic dulu, nak tunjuk sapa empunyer nama



Nama Anak saya
NUR WIDDYA DANISHA BINTI MOHD ASRAN
yang membawa maksud
CAHAYA(PEREMPUAN) YANG BERPENGETAHUAN DAN BIJAKSANA

hehehhe....sapa yg pilih nama nih???
Off courselah aku, tapi atas persetujuan sang suami yang baik hati...puas google dan bersepah2 buku aku cari, last2 jumpa buku nama2 islam yg mengandugi 3001 nama 2 yang mulia dan baik maksudnya!!! Buku nih beli kat tepi jalan tepi Muara ikan bakar, Tanjung Harapan., Klang tau...hehehhe!!!! Jauh tuh!!!!

Kenapa nama ini dipilih????
Nama sungguh indah dan mulia...lagi pun bukan senang nak jumpa nama WIDDYA kan...org kata cam nama2 org Indonesia..Arhhh tak kisah selagi ia membawa maksud yg baik...!!!!nama DANISHA bersepah2 org pakai...termasuklah aku...trend masa kini..lagi pun maksud juga indah...bijaksana...Dan satu lagi adalah...sajer nak sama kan awalan nama W & D dgn nama anak sulung aku iaitu....WILDAN DANISH...

Contest ih aku masuk tuk sorang jer..coz si abang dah dlm kategori kanak2...adik masih dlm kategori baby!!! heheheh!!!...
TQ SO MUCH
kerana ader contest nih...baru2 nak belajar join contest w/pun lagi 3 hari nak tamat tempoh...heheheheh

4 comments:

Sekamar Rindu said...

salam.....

comelnya baby nur widdya tuu..

**gud luck.....follo ur blog

**20

Zallyna said...

tq sekamar rindu coz sudi lawat beloh huduh nih.....

EZAN IDMA said...

Goodluck n tengs sebab joinnnn :)

Zallyna said...

EZAN IDMA : TQVM JUGAK, ada chance menang tak nie...heheheheh!!!!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers