~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Feb 18, 2011

ADA ORANG TANYA AKU....

Lokasi : Dalam Lift

Ada someone tegur  aku dan dah lama perhatikan aku rupernyer...WOW SECRET ADMIRER KO!!!!
Auwww tak sangka ader perminat....Bangga!!!! Bangga!!!! walaupun bukan artis, model jauh sekali, masuk tv pon tak pernah!!!! ngehhh2

Budak tuh : Akak nak tanya skit boleh?
Aku : Ada Aper yer?
(dlm hati aku cpt2 lah tanya, tingkat 7 nak sampai dah nih)

Budak tuh : Akak pakai product aper yerk? cantik jer kulit, takder jerawat pun
Aku : Haaa.....cantik ker??? hishihisshhhhh
Budak tuh : Cantiklah, suka tgk muka akak.....

( Barulah aku tau jwpannyer..knp budak tuh selalu pandang2 aku selama nih)

Aku : Hahahhaha...aku gelak lagi!!!!
Budak tuh : (terpinga-pinga dia sbb aku gelak2...)

Akhirnya....aku tak sempat jawab, lift dah terbukak kat tingkat 7....hehhehehe
tapi aku bukak lah rahsia kat sini...w/pun aku rasa tak secantik mana pun...hahahhahaha
jeng...jeng....jeng.....inilah product aku pakai since aku form 2...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

 hhahahhahaha.....harge tak sampai RM10 pun..
buat aper nak malu pki product murah klu product sesuwei ngan kulit....
dulu pernah cuba Estee Lauder, abis ratus2 tapi tak sesuwai....so back to normal....jimat2...i like!!!!!!


4 comments:

Mimy Hamid said...

memang kulit ko cantik...aku dr dulu kan pernah tanya...smpi skrang ek ko pakai..

Zallyna said...

hehehhee...yelah mimi, buah hati nih

FaD + iLaH said...

hehe betul2..kadang2 produk yang biase ni lagi bagus dari produk yang mahal kan...hehe follow kamoo akak kulit cantek..hehe

FaD + iLaH said...

betul2...kadang-kadang produk yang biasa ni lagi elok dari produk mahal kan..follow kamoo akak kulit cantek..hehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers