~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Oct 8, 2010

JAMUAN AIDILFITRI & BESDAY DANISH DANISHA

Citer raya belom abis...nih citer open house pulak!! tapi umah aku tak wat open house, kitaorg wat open dewan kecik...(sajer taknak sepah dan kemas2 umah) atau senang citer nak wat besday anak-anak aku...dolu2 plan nak wat kat McD kononyer!! tetiba pulak duit kat bank susut...hahahhahahha!!!! ala kategori duit habis lah...senang citer!!!!!

Majlis diadakan pada raya ker 24 @ 3hb October, di dewan bawah umah flat aku jer!!!! Majlis sepatotnya bermula kul 5 tapi terpaksa dianjak kul 6.30 ptg kut, maklumlah chef yg tak pakar nih lembab skit masak, sampai rasa kesian lah tetamu first aku iaitu Rosnani Awang, yg terpaksa pulak tolong...hahhahahah!!!!!

Siap baik kakitangan yg menolong boleh diarapkan dan pantas membuat kerja....klu tak mau kul 8mlm tak siap lagi masak....Huh penat siot!!! rasa mak muntah2 aku...opsss, tlg jgn salah anggap!!!!

Antara menu2 yg tersedia mlm tuh sgt lazat2...rugi sesapa yg tak sempat nak datang......antaranya semuanya adalah :-

1) Satay ayam dan daging (Order jer)
2) Mee Kari (Mak mentua aku masak)
3) Mee Udang ( Aku masak)
4) Bakso ( Order gak)
5) Rendang Daging/Ketupat (Aku buat)
6) Spagetti (Aku buat)
7)Puding Buah (Aku buat)
8) Air Honeydew (Nas Buat)
9) Kek Ben10 dan kek Princess

dan lain2 yg kecik2...tak igt aper dah!!!!! hahahahhaha

Letihlah nak entry pjg2 layan gambar ckup menerangkan segalanya...layanzzzzz


Antara tetamu aka kwn aku yg dtg.

 Nih awek2 aku tak kenal....maaflah!!!
 Besday girl wat perangai lak mlm tuh....bad mood!!!

 Besday sapa sebenarnya...huh itu budak potong jalan daaa

 Opsss.....ofcos kene interframe

 Time sambut danish besday.budak nih pon wat hal,bolehlah muntah2 mlm tuh

Iskandar membantu membakar satay

Yeeeeeeee....time to tiup lilin

Rose dan Arisa...tetamu pertama

Posing2 jgn tak posing

Besday girl teruja dgn sampah2 yg jatuh

Family yang hadir

Syoknya mkn semua tuh!!!

 

2 comments:

Mimy Hamid said...

sori aku tak dtg..mmg nk dtg ..tp tgk jam kul 11..si tunang aku lak dia sound tak baik dtg umah org memalam..terus patah balik

Norrie Zallyna said...

laaaaaaaa....kul 12 pun ramai lagi yg datang, makanan banyak...yg dtg last2 semua membungkus.....hehehhee

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers