~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Apr 16, 2010

Tongkang Pecah!!!!

Oh tidak....lihatlah keadaan meja aku minggu ini...ibarat mcm Singapura dilanggar todak...Mood tak elok effect kepada meja (actually meja aku memang cam nih gak sepah, tapi nih lagi teruklah...heheheh). Nak kata pemalas memang agak malas...kadang2 klu aku kemas, aku tak ingat kat mana aku letak barang2 aku...klu cam nie semua ader depan mata...hehehheheh!!!

Tapi biasa dah nak balik cantiklah sikit meja aku...w/pun tak byk tapi nampak gaklah kekemasan nyer itu...antara ramai staff kat opis aku nie, aku rasa meja aku taklah tergolong meja paling bersepah (yer ker????) hhehehhehehehhe....wat everlah....

Aku peduli apa, janji keje aku beres sebelum aku balik umah...takyah nak sambung esoknya ( kadang-kadang sambung gak)...tapi aku enjoy tgk meja aku camnei..nampak ckit wat keje...klu meja cantik berseri nanti kata tak buat keje pulak....korang tgklah sendiri keadaannya...dan berikan komen yang bernas...hahahhaha

**Gambar 1 : bawah pc tak bersepah2, dgn no.giliran tak reti2 nak buang (wat koleksi tuh) hehehhe**


** Gambar 2 : Dokumen yang x bersusun dan main campak-campak jer...hishihisssshhh**

2 comments:

Mimy Hamid said...

woi keje ke buat blog ha...heehhe kantoi

Norrie Zallyna said...

hahahhahahahh....keje sambil buat blog!!!! Fb dah kene block...so inilah keje aku!!!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers