~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Oct 2, 2012

Kembali kepada bawal





(sila abaikan jika anda rasa sakit mata tgk muka comel aku nih....gelak guling2)

Setelah hampir 2 tahun melupakan bawal...kini aku kembali menggunakan bawal. Sebelum nih sibuk dgn tudung2 syria shawl, takpun tudung awning tuh..bawal aku simpan masuk stor...bungkus kemas2 masuk kotak then plaster..ala2 nak terbangkan ke obersea.

Bila bawal dah menceriakan kembali persada wanita2 dgn pelbagai warna dan bentuk, aku pun kembali mewarnakan kembali edisi hijab aku...hehehheheh....kini tudung2 instant dan kembali ke tempat bawal. hehehhehehe!!!! (masih pakai cuma jarang--jarang--^ ^ ^ kadang ^ ^ kadang)

Sebenarnya leceh jugak pakai bawal nih, nak kene gosok cantik2 salah gosok abislah...tak terbentuk muka yg comel nih....rasanya penggunaan bawal nih tak mati telan dek zaman.

Terima kasih sudi bawa .


 

13 comments:

~didiey~ said...

btol tu kak..skrg nie trend pakai tudung bawal..
tudung bawal nie exclusive kan :)

Saleha said...

siapa yang sudi 'bawa' tu? :)

nur anis said...

lama saya tak berbawal ni..sebab malas sangat nak gosok..hihi

mamyharraz said...

awk sememangnya comey ;)
yelah bawal mmg tak telan dek zaman..skrg ni sy pun dok ulang pakai bawal semula.senang.

|| NaFiRaa || said...

zura pon pengguna tegar bawal.. sebab nye tudung yang ade awning tuh kadang2 tak masuk ngan muka zura yang vulat ini.. muheheehe

Cho Zila said...

akakpun pakai bawal gak sebabnyer kain dia lebih sejuk.. sekarangni lagi best banyak choice...
kalauler tudung berawning orang dah tak pakai alahai banyakler koleksi kena buang yerk... rugi lak..
tapi bawal memang tak ditelan dek zaman punya... pakai sampai lunyai..

Nens Collection said...

sy peminat dan pemakai tegar bawal..hehe..

sbb g keje rempit..x sesuai berawning2 ni..patah deh kene helmet jek..hehe

rina mazlan said...

Yup back to basic.. Pakai bawal lagi comel sebenarnya.. Salam kenal.. :P

AnneRaini said...

sume tudung pun sy pakai kecuali syria...ikut moodlah kiranya.

IntaNBerliaN said...

a'aa bawal ni cantik kan... dah up balik tudung ni.. hihi

IntaNBerliaN said...

a'aa bawal ni cantik kan... dah up balik tudung ni.. hihi

Suraya Baharun said...

bawal ni ada keistimewaan nye tersendiri..hehehehe...

kiera'sakura said...

hihihi sy kekadang je pakai bawal. kena mood betol klu tak tdung tak cantik bentuk

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers