~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Sep 4, 2012

TAK SEMPAT NAK BERGAMBAR DGN ALL FAMILY

Assalamualaikum semua :)

Tahun nih punyer raya aku sungguh tak puas hati..bukan soal makanan...(bab mkn tak pernah komen, selalu jer melatopsss), tapi soal sessi bergambar bersama family. Tahun nih tak sempat nak gambar sama parents dan sibling2 aku...

Abis solat raya, mak bapak aku serta adik badik aku berkumpul salam2 maaf..touching2 skit, abis jer salam baru nak bangun cari port terbaik nak bergambar sakan tetiba rumah mak aku kene serang dgn rombongan baraan (bahasa jawa) atau lebih dikenali dgn rombongan pakcik2 dan budak2 (budak2 nak duit raya jer)yang bertakbir dari rumah ke rumah....Oh..oh..sessi bergambar terbantut serta merta.

Bila dah habis takbir, otomatik bapak aku dan adik badik2 laki aku pun gi join sekali untuk ke rumah yang lain2, maka sessi bergambar dilupakan begitu saja. nak nangessss kuat2...Biasa laki aku join jugak, tapi kali nih takleh nak join sbb anak teruna aku buat perangai pepagi bute tak ckup tido.

Yang mana tinggal tuh jelah bergambar, tapi semua gambar entah apa2...tak puas hati betul, rasa nak jer repeat balik raya pertama esok hari...hamboi!!!!


Masing2 muka mengantuk...tido lewat pastu kene kejut pagi2, harus mengamuklah

Mintakl ampun dan maaf mak

Eca mintak maaf ngan atok, siap dia ckp " eca nak duit laya kaler melah tau"...kahkahkahk

Org kuat abah....my second last brother

Dgn suami harus mintak maaf, halal mkn minum terambik duit kene halalkan...hehehehhe

Eca mintak maaf kat papa...

My family lepas semua dah pergi baraan...huhuhu

Gambar Tan Sri ngan Puan Sri harus ada...selamat ari raya

Nih budak takder mood...sepanjang raya dgn tab dia...ajak gi raya pun taknak...hangin jer aku

Nih budak, lepas org dah balik2 semua, tergolek2 mintak susu...


Gambar raya tahun nih memang banyak sgt2, tapi semua tak semenggah, Danish klu dh pegang DSLR memang takder chance lah org lain nak guna...sabau jelah, ada yg takder kepala, takder kaki, nampak perot jer...huhuhuhu....

Terima kasih sudi singgah



2 comments:

Ena's Palace said...

salam lebaran...
mesti frustkan tak dapat amik gambar satu keluarga...takpe thn depan ada lagi..
tapi ok la sempat jugak amik gambar anak beranak...kenangan jugak tuh!

Suraya Baharun said...

meriah nye raya...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers