~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Sep 13, 2012

saya BERTUAH hari ini !!!



Assalamualaikum :)
Hari ini aku bertuah...yeahhhhhh!!! Cabutan bertuah yg semua org akan dpt dpt hadiah..bezanya rupa hadiah dan jumlah harganya sajer.

Office aku wat mkn2 sempena Raya...mknan pun sesimple2 nya sebab opis nih ada 10 org jer...alahai, unitlah katakan...jumlahnya pun kecil...ko pandang muka aku, aku pandang muka ko...lama-lama boring...hehehe. Semenjak bos perempuan menakluki opis kecik aku nih, mcm2 perubahan dia buat...tapi aku suka, sebab happening....hadiah2 cabutan bertuah nih pun dia yg sponsor...lagilah tambah suka!!! double..double suka lagi.

Nak atau apa yg aku dapat???


Kecik jer...simple jer...tapi aku sgt suka...

KENAPA???

sebab dia brand TUPPERWARE
(dah giler kumpul product2 tupperware nih skrg nih)

Terima Kasih sudi singgah



10 comments:

Mimy Hamid said...

Mmg beb klu tupperware kecik pun sanggup....sukee

sharEna said...

klu kite pon sukerrr..maklom la da jd mak mak nie kannnn hehehe

Bazilah (^0^) said...

bestnye office ade wat mkn2 cmtu. kt cni xde pon sbb majority chinese so bile chinese new year je akan ade mkn2 free hehe..nway salam kenal :)

zorro said...

kalau sudi follow la blog saya
tq ^^http://blogzorroxx.blogspot.com/

~SaTo OrEo~ said...

best best best.... yg penting brand Tupperware..uhuhuhu..

nur anis said...

waaa...best tu dapat tupperware..:)

Chuu Muqhlis said...

woha x pasal2 dpt kumpul koleksi ye sis :D

MamaEma said...

tupperware punya brand memang terbaik... eloklah dpt bos perempuan tp okey..jarang nak jumpa tau.

Kesuma Angsana said...

bestnyer bila dapat hadiah cabutan bertuah kan

kiera'sakura said...

tupperware tue sape x suka huuuu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers