~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Aug 13, 2012

Seronok tgk baju sedondon....




Assalamualaikum
Tahun nih tema baju raya kami sekeluarga warna Kuning kastard...
Alahai tak sabar pulak nak memperagakannya, terutama nak tgk anak kecik aku pakai....tapi tailor kata tgh buat..arap2 siaplah sebelum hari khamis yer.

Sekarang anak gadis dah ada dua, jadi semua baju yg aku beli sama...hehehehhehe!!! Baju kurung sama, baju gaun sama, seluar jean dan tshirt pun sama. Sampai abg dia jeles " Kenapa baju echa ngan bb sama?"
tak semena2 nenek dia yg kat dapur dgr dan mencelah "Suh mama bagi adik laki pulak, nnti abg long boleh pakai baju sama"........hehehehhehe>>>hehehhehe lagi!!!

Oh tidakkkkkkk!!!!!!!


Terima kasih sudi baca.


4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

oh yeeeee... :)

Cho Zila said...

memang seronok sesangat tengok diaorang sedondon .. tapi dah besar sikit mulaler tak nak...
tak sabar nak rayakan...

Suraya Baharun said...

tomei nye baju dia...

Mimy Hamid said...

ala comel nya sedondon..ni aku terasa rasa nak baby girl ni ...hishh ko memang tauuu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers