~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

May 22, 2012

KAIN PASANG..KAIN PASANG...MURAH2...LAI..LAI...


  


Kain Baju raya dah beli? Malas nak berasak2 kat Jakel, Masjid India, Jalan Tar , Nagoya, Gulatis?
Malas nak mengadap kepanasan dan ke'jem'an (bahasa apa dah nih) jalan disamping masalah parking yang kian berleluasa? (aik)

Haaaa......nak senang tak, clik cuci mata, dah berkenan boleh terus order....
jangan segan-segan terjah blog kawan aku nih INIAKUZERA yang menawarkan kain2 pasang bermutu dan terkini dgn harga yang amat murah....boleh nego lagi kut...kut2lah kan....hehehhehehe

Nak tanya stok2 kain lain pun boleh, jgn segan2...malu2 skit takper...call direct dia...
0192595054 (hotline).....

Selamat mencuci mata....dan selamat shopping...
Anda senang, aku senang hati


2 comments:

Pelangi Mulus said...

Satu alternatif yang bagus..tq atas info ini

Puan fadil said...

Tq friend... Kalau rezeki lebih... I bg duit raya lebih k. Hehe :-)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers