~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Mar 9, 2012

Seat Gelongsor Jimat kos...Ko ader????

Salam Jumaat semua....
Jumaat agains??? Yes..yes...
Hari Jumaat adalah hari bagi pompuan2 yang bekerja mkn tanpa pikir masa depan
Yer ker???
rehatkan panjang...Konon2 nak cuci mata kat shopping mall...
tapi apa kes,
jln2 tak singgah restoran ayam penyet..tak pun  singgah McDonald
Jalan depan sikit jumpa muruku ...
Eh kene beli nih..kudap2 kat opis...
Jln depan lagi nampak pulak Big Apple...Ohh kene beli nih tuk anak!!!
Hehehhehee

Bukan2 itu yg nak citer lelebih..
Nih haaa nak citer pasal seat gelongsor jimat kos..jimat tenaga..
paling penting Terlindung dari sinaran UV

Ko tgk anak2 aku...dlm kete pun jadi taman permainan..ko ader??
Selagi mak dorang nih jerit sampai nak pecah gegendang telinga bapak dorang
selagi salah sorang tak nangis...maka kan berhenti main..

Maka bapak dorang terpaksalah bawak kete selaju 30/kmj
dgn kete kat belakang usha2 nak tgk adakah kete depan dorang tuh insan bercinta
Ohh tidak..tidak...
SILA POTONG KERETA DENGAN BAGI SIGNAL YG BETUL OK!!!

Sungguh bahaya aksi2 budak nih, tapi lagi bahaya klu dimarah
dan merajuk...abis semua org dipukulnya
lagi susah bapak nak memandu
jadi cara selamat dan berhemah, pandu dgn pelahan
duk lorong paling kiri sekali...klu boleh nak drive kat laluan kecemasan ko tau!!!



     



Hish..hishhhh...
tgklah muka budak2 nih...
geram jer rasa nak cubit
Tak mkn saman ko..buat sakit tekak aku jerit2


Terima kasih sudi singah sni

1 comment:

azam said...

hehehe..seronok ni

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers