~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Sep 6, 2011

ANAK TERUNA AKU DAH 3 TAHUN

1/9/2011..Dah 3 tahun usia anak teruna aku nih..Rasa baru cam semalam aku sakit nak melahirkan dia...sekejap jer masa berlalu. So sebab dah ader kat kg maka, aku decide nak celebrate sekali ngan atuk dia . Atuk besday 2 September...hehehehehe!! Jimat2

Tak buat besar2 pun, potong kek jer..tuh pun buat mlm2 time bantal tilam dah bersepah2 kat ruang tamu...biasalah kat kg, tak best tido dlm bilik..tak nyaman...tidur guling2 ramai kat ruang tamu baru caraaaaa...

Anyway, Happy birthday anak mama bucuk...semoga anak mama dipanjangkan umur, menjadi anak yg soleh, cerdik pandai, berbudi bahasa, sopan santun  dan pandai menjaga adik2nya...Amin...!!!!

Dan kepada abahku tersayang, semoga panjang umor dan murah2 rezeki serta diberi kesihatan yang baik..sayang Abah










Terima kasih sudi tengok


5 comments:

Mimy Hamid said...

3 tahun sudah...hepi besday hensem noy...kesayangan atok la..besday dekat

Kancil 8349 said...

Selamat hari lahir untuk anak kamu...comelnya dia...

CikHaniBhulat said...

sedap nye kek..happy birhday to your son & dad

zamzarina said...

eppy besday danish...

Elih Japahar said...

Happi belated day utk anak kamu :) sweet...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers